DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN ELLİBEŞ’TEN TIP BAYRAMI ZİYARETLERİ

BAŞKAN ELLİBEŞ’TEN TIP BAYRAMI ZİYARETLERİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçemizde hizmet veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine ziyarette bulundu.

İlk durak Necati Çelik Devlet Hastanesi oldu

Başkan Ellibeş’i, Başhekim Opr. Dr. Yüksel Pehlevan karşıladı.  Akabinde Hastanesi doktorları ziyaret edilerek günün anısına çiçek takdiminde bulunularak, 14 Mart Tıp Bayramları kutlandı. Başkan Ellibeş, “14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Gölcük Devlet Hastanesinde doktorlarımızla buluşmak istedik. Bu vesilesiyle tüm doktorlarımızın gelecek ile ilgili beklentilerinin en iyi noktalarda olmasını temenni ediyor, sağlıklı, huzurlu ve barış içerisinde yasabilecekleri bir ortamın oluşmasını gönülden arzu ediyoruz ”dedi. Akabinde duygularını dile getiren Başhekim Pehlevan” Başkanımızın bizleri bu anlamlı günde ziyaret etmesinden dolayı son derece mutlu olduk. Her zaman desteğini hissettiğimiz Başkanımız ile beraber bu ilçeye ve içerisinde yaşamlarını sürdürmekte olan vatandaşlarımıza hizmet etmekten onur duyuyoruz” dedi.Ziyaret Başkan Ellibeş tarafından, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yüksel Pehlevan’a günün anısına çiçek takdim edilmesinin ardından sona erdi.

İkinci durak Özel Aile Konak Hastanesi

Akabinde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Aile Konak Hastanesi doktorlarından Dr. Fahri Yılmaz tarafından ihtiyacı olan tıp öğrencilerinin yararına yapılan serginin açılışını yaptı. Başkan Ellibeş’i Gölcük Aile Konak Hastanesi Başhekim Op. Dr. M. Veysel Besnili karşıladı. Ardından bu anlamlı günde, anlamlı bir amaç için açılan sergi gezildi. Daha sonra Aile Konak Hastanesi doktorları ziyaret edilerek çiçek takdiminde bulunuldu.Başkan Ellibeş “14 Mart Tıp bayramı münasebetiyle Gölcük’ümüzdeki tek özel hastanemiz olan Gölcük Aile Konak Hastanemizi ziyaret ederek, doktorlarımızla buluştuk. Bu vesileyle onların bu özel gününü kutluyor, her birine gönülden teşekkür ediyorum. Bizlerin sağlığı ve mutluluğu için gayretle mücadele ediyor ve çalışıyorlar. Her birine sağlıklı mutlu ve huzurlu barış içerisinde nice mutlu yıllar diliyorum” dedi.Başhekim Besnili “Başkanımız nezaket örneği göstererek tıp bayramımızı kutlama amacıyla bizleri ziyarete geldi. Her yıl olduğu gibi bu yılda tıp bayramımızı beraber kutladık. Bu anlamda kendisine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah nice yılları beraber kutlarız. Gölcük’ün tek özel hastanesi olarak bizlerde Gölcük halkına sağlık hizmeti sunarken başarılı bir şekilde hizmetimizi ileri bir seviyeye taşımanın arzusu içerisinde olacağız” dedi.Ziyaret Başkan Ellibeş tarafından, Gölcük Aile Konak Hastanesi Başhekimi Op. Dr. M. Veysel Besnili’ye günün anısına çiçek takdim edilmesinin ardından sona erdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.