DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Belsa’da Estetik Konulu Seminer

Belsa’da Estetik Konulu Seminer

İzmit Belediyesi, Soroptimist İş ve Meslek Kadınları Kulübü, Özel Cihan Hastanesi ve KOSEV ortaklığında kadın ve estetik konulu seminer düzenlendi.

Belsa’daki meclis salonunda düzenlenen seminere konuşmacı olarak Op. Dr. İlgi Güler katıldı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da seminere katılarak “biz de şehrin bakımlı ve estetik olması için çalışıyoruz. Bir anlamda bizde şehrin estetisyeni oluyoruz” dedi.

Kocaeli Sanat Evi tarafından düzenlenen resim sergisinin de açıldığı seminere Başkan Doğan’ın yanı Soroptimist İş ve Meslek Kadınları Kulübü Başkanı Yelda Teker, KOSEV Başkanı Ayşe İlter, STK temsilcileri ile çok sayıda kadın katıldı.

Şehrin Her Şeyiyiz

Başkanı Doğan yaptığı konuşmada “estetik ve bakım konuları insanı mutlu eden konulardır. Bu anlamda yapılan çalışmalar önemli. İnsanın bakımlı ve sağlıklı olması önemli. Biz de şehrin bakımlı ve estetik olması için çalışıyoruz. Bu konuda epeyi mesafe aldık. Şehrimiz eski bir şehir, çarpık yapılaşma nedeniyle estetik kaygı düşünülmeden böyle olmuş. Biz şimdi çok dikkat ediyoruz. Cepheleri iyileştiriyoruz, estetik görüntü için çalışıyoruz. İnsanımızın da bu estetik kaygıyı duyması lazım. Bir anlamda biz de şehrin estetisyeni oluyoruz. Biz, bu şehrin her şeyiyiz, doktoruyuz, temizlikçisiyiz, planlayıcısıyız, bakımcısıyız ve biz bununla gurur duyuyoruz.

 Bizim Kadınlarımız Yeteneklidir

Kadın bizim geleneğimizde, inancımızda çok önemli bir yere sahiptir. Kadın evin her şeyidir. Anasıdır, kızıdır, temizlikçisidir, içişleri bakanıdır, ekonomistidir. Bizim kadınımız çok yeteneklidir. Birçok işi birden yapabilir. Bu yüzden biz sizlere minnettarız. Her ne kadar ülkemizde kadınlara yönelik şiddet konusu gibi olaylar olsa da biz temelinde, tarihimiz boyunca kadınları hep el üstünde tuttuk. Mustafa Kemal Atatürk çağdaş ülkeler arasında kadına ilk seçme ve seçilme hakkını verdi. Kadınlarımıza her alanda desteklemeye çalışıyoruz. Siyasette, ticarette, Türk kadını her alanda gücünü göstermeli

 Kadına Şiddet Uygulayan Erkek, Erkek Değildir

Biz, kadına şiddet gösteren bir erkeği, erkek kabul etmiyoruz. Kadın dostu bir belediyeyiz, her zaman yanınızdayız. Ücretsiz fitnesslarımız var, İZMEK kurslarımızdan, satış reyonlarımızdan, kadın meclisimizden, gezilerimizden hepsinden faydalanın. Bir çocuk doktoru belediye başkanı olarak yıllarca annelerle, kadınlarla yakın çalışan biri olarak bu konularda size en yakın siyasilerden biri olduğumu kabul edebilirsiniz” şeklinde konuştu.

Soroptimist İş ve Meslek Kadınları Kulübü Başkanı Yelda Teker de faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

 Estetik Cerrahi Bir Sihir Değildir

Özel Cihan Hastanesi’nden Op. Dr. İlgi Güler de estetik cerrahi ve estetik cerrahinin kime, ne zaman yapılacağına dair bilgi verdi. Güler, toplumda estetik cerrahinin arttığını ve bunun önüne geçmek için dikkat edilmesi gereken hususları anlatarak “estetik cerrahi bir büyü, bir sihir değil, güzelliğinizi arttıracak küçük dokunuşlardır” dedi.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.