DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Birlikspor zorlu sınavda

Birlikspor zorlu sınavda

Pazartesi gününden itibaren deplasmanda oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının hazırlıklarını sürdüren Kocaeli Birlikspor bugün zorlu rakibi karşısında 3 puan arayacak

4 OYUNCU SINIRDA

Kocaeli Birlikspor, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup 25. hafta karşılaşmasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a konuk olacak. Kırmızı kart cezalısı Gökhan Meral’in kadroda olmadığı, Burak Keskin, Mehmet Gürkan Öztürk, Uğur Daşdemir ve Uğur Işıkal’ın sarı kart sınırında bulunduğu temsilcimizde hazırlıklar önceki günkü (cuma) antrenmanla tamamlandı. Haftayı takımdan ayrı geçiren forvet Onur Garip ve rahatsızlığı nedeniyle dün dinlendirilen Mehmet Gürkan Öztürk takımla antrenmana katıldı. Takım antrenmanın ardından kampa girdi.

ŞANSSIZLIĞI KIRARIZ

Teknik direktör Fatih Akyel, “Bu hafta Erzurum’a gideceğiz. Bizim için zor maç olacak. Kritik puanlar kaybettik. Erzurum ve Sivas deplasmanlarında telafi etmeye çalışacağız. En iyi şekilde oynayıp kazanmak istiyoruz. Rakiplerimizde birbiriyle oynuyor. Biz bu saatten sonra alttaki, üstteki takım diye bakmadan her maçımızı kazanmak için oynayacağız. Biz iyi bir takımız. İyi oynayan bir takımız. Futbol olarak çok iyi oynuyoruz. Ama maalesef 3-4 haftadır şanssızlığımızın yanı sıra hakemlerin yönetimlerinden de etkileniyoruz. Şanssızlığımızı inşallah bu hafta kıracağız” dedi.

İLK MAÇ BERABERE

Evinde yaptığı 11 maçın 7’sini kazanan, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor içerde 22 puan topladı. Deplasmanda çıktığı 11 karşılaşmanın 4’ünde galibiyet, 2’sinde beraberlik ve 5’inde mağlubiyet alan Birlikspor ise 14 puan topladı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor 46 puanla ligin 2. sırasında bulunuyor. Temsilcimiz ise 41 puanla 5. sırada üst lig mücadelesini sürdürüyor. Ligin ilk yarısında 1-1 berabere biten karşılaşmanın rövanşında kazanmak isteyen temsilcimiz Kazım Karabekir Stadı’nda 3 puan arayacak.

ÇİFT TEMSİLCİ ATANDI

Saat 14.00’te start alacak önemli mücadelenin başlama düdüğünü Çanakkale bölgesinden A klasman hakem Ali Şansalan çalacak. Uşak bölgesinden Deniz Turgut ve İzmir bölgesinden Sezgin Çınar yardımcı hakemliğini yaparken Balıkesir bölgesinden Adnan Deniz Kayatepe dördüncü hakemliği üstlenecek. Maçın gözlemcisi ise Sabit Hacıömeroğlu olarak açıklandı. Karşılaşmada Ergani Keskin ve Bülent Balta olmak üzere iki temsilci görev yapacak.

SEYAHAT PROGRAMI

Oldukça önemli maç için Birlikspor dün sabah 7.45’te tesislerden hareket etti. 9.50 uçağıyla Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçan Kırmızı-Beyazlılar 2 saatlik yolculuğun ardından Erzurum’a vardı. Palandöken’de Polat Resort Otel’de konaklayan Birlikspor maç saatini bekliyor. Takım saat 14.00’te başlayacak karşılaşmanın ardından 18.50 uçağıyla İstanbul’a, havaalanından da tesislere dönecek.

3.3.2017 antrenman

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.