DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BU SAVURGANLIK NEDEN?

BU SAVURGANLIK NEDEN?

CHP İlçe Örgütü haftalık toplantısını gerçekleştirdi

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi geçtiğimiz akşam parti binasında haftalık toplantısını icra etti. Başkan İşeri, gündemi değerlendirerek çalışmaları hakkında bilgi verdi ve AK Parti’ye referandum sürecinde harcanan para konusunda tepki gösterdi.

Halkımızı asla kandırmıyoruz

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdikleri haftalık toplantılarını geçtiğimiz akşam gerçekleştiren CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi, gündemi değerlendirdi. Başkan İşeri, toplantıda şu açıklamaları yaptı: “Öncelikle referandum sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü olarak üzerimize düşen çalışmaları yapmaktayız. Bizler bu süreçte halkımıza giderek, yeni sistem hakkında doğruları bahsediyoruz. Halkı kandırmıyoruz. Ülkemizin geleceği noktasında ne yazık ki endişe duymaktayız. Dış siyasette yaşanan olaylar,  ülke ekonomisinin son durumu bizleri bu endişeye sürüklemektedir.

Bizler referandum sürecinde çalışmalarımızı partimizi ve rozetlerimizi çıkartarak yapıyoruz

Ülke ekonomisi bu durumdayken AKP’nin referandum sürecinde bastıkları broşürleri, arabalar bu devletin parasıyla yapılmaktadır. Bu savurganlık neden? Vatandaşlar geçim sıkıntısı yaşarken, bunların bu kadar para harcamaları doğru mu? Bizler referandum sürecinde çalışmalarımızı partimizi ve rozetlerimizi çıkartarak yapıyoruz. Halkımıza sadece doğruları anlatıyor, kimseyi kötülemiyoruz. Türk Milletinin kararına CHP her zaman saygı duymuştur, bundan sonrada duyacaktır. Bizler her zaman doğru söyleyen taraf olduk. Kimseyi kırmadan, üzmeden çalışmalarımızı gerçekleştirdik” dedi.

İki gence teşekkür edilerek, rozetleri takıldı

Başkan İşeri’nin konuşmasının ardından İbrahim Çelik ve Mehmet  Çelik’e teşekkür edilerek, iki gence rozetleri takıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.