DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ‘EVET’

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ‘EVET’
31.03.2017
954
A+
A-

Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri Vekil Yaman’ı ağırladı

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Gölcük Sanat galerisinde bulunana Sanat Cafe’de Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi kadınlarla bir araya geldi ve 16 Nisan’da gerçekleşecek referandumu ve evet çıkarsa bu ülkede nasıl değişiklikler olacağı hakkında bilgiler verdi.

“Ülkemizin geleceği adına Evet oyu kullanmalıyız”

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman beraberinde Ak parti İlçe başkanı İdris Alp ve Meclis Üyeleri Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve üyelerinin  katıldığı Gölcük Sanat galerisinde bulunana Sanat Cafe de bir araya geldi. Kent konseyi üyesi kadınlara 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda neden evet denilmesi gerektiğini ve yeni sistemi ile Türkiye’nin geleceğinin daha parlak olacağını anlattı ve “Güçlü bir Türkiye için evet demeliyiz” dedi.

Başkan Turnalı Vekil Yaman’a ziyaret için teşekkür etti

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Tunalı, Vekil Yaman’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi.

“Hayır çıkarsa da saygı duyacağız evet çıkarsa da saygı duyacağız”

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman , “Biz ülke olarak bir halk oylamasından geçiyoruz. Bu bir seçim değildir. Hükümetimiz daha iyi bir Türkiye için bir takım çalışmalar yaptı ve sistemde bir takım değişiklikler yaptı ve bu değişiklikleri halk oylamasına sundu. Hayır çıkarsa da saygı duyacağız evet çıkarsa da saygı duyacağız ve boynumuzu bükeceğiz. Bizler nasıl ki evet için bir takım çalışmalar yapıyorsak hayır için de çalışmalar devam ediyor. Bu ülke hepimizin biz bu ülkenin daha parlak bir bir yarın için çalışıyoruz. Bu ülke bir çok defa darbe olmuştur ve bu darbeler sonucunda 16 -17 yaşlarında gencecik çocuklarımız dar ağacında sallandırıldı. Ben inanıyorum ki 80 li yıllarda idam ettirilen gençlerimiz bugün yaşıyor olsaydı eminim şu anda bir siyasi partinin başında olurlardı ve belki de bizden çok daha iyi siyasetçi olurlardı. biz 15 Temmuz’da gördük bu ülkenin nasıl birbirine kenetlendiğini gördük. Şimdide bu referandumla birbirimize kenetleneceğiz ve yepyeni bir Türkiye için evet demenizi istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.