DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP’nin Saadete gelmesi Ak Parti’yi niçin rahatsız ediyor

CHP’nin Saadete gelmesi Ak Parti’yi niçin rahatsız ediyor

 

SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, yaptığı açıklamada ‘CHP’nin Saadete gelmesi AK Parti’yi niçin rahatsız ediyor’ dedi.

Ejderoğlu, “Milli Görüş lideri rahmetli hocamız Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının seneyi devriyesinde Ankara’da tertiplenen anma programına CHP Genel Başkanının da katılması Ak Partilileri niçin rahatsız ediyor anlayamıyorum. Programa katılanlar üzerinden yapılan algı operasyonlarına her gün eklenen tutarsız ve tabansız davranışlar yaşanan bir telaşın yansımaları olarak görülmektedir.”Efendim nasıl olur da, daha önce değerlerinize saldıran zihniyet mensuplarını hocanın anma programına davet edersiniz…” Söylenen bu.Güler misin ağlar mısın ruh halini, bu kadar net yaşatan ne olabilir, bilmiyoruz. Buradan Ak Partililere seslenmek istiyorum:

  1. Anılan anma programına tüm siyasi partilerin liderleri davet edilmiştir. Katılan katılmıştır. Katılamayanlar da mesaj göndermişlerdir.
  2. Anma programını düzenleyen bir parti olarak kimleri davet edeceğimizi “Biz artık Milli Görüşçü değiliz” diyenlere sormamızın beklenmesi, herhalde safdilliğin alasıdır.
  3. Katılan misafirlerin plaketle onere edildikleri bir yalandır ve orada liderlere takdim edilen Erbakan hocamızın DAVAM adlı kitabıdır.
  4. Katılan misafirlerin tarihin bir diliminde Erbakan hoca ve hareketine yaklaşımları üzerinden samimiyet sorgulaması yapmaya kalkılması da ilkesizliğin daniskasıdır.

Bunu yaparsanız eğer, birileri de kalkar, dönüşüm örneklerinizi ferman haline getirip boynunuza asabilir mazallah.

Hatta bununla kalmaz, Erbakan övgülerinde bugün zirveleşen Ak Partili liderlerin geçmişte hocamızı zan altında bırakan iftiraya “önce kayıp trilyonun hesabını versin” şeklinde sundukları katkıyı da hatırlatırlarsa hiç mi yüzünüz kızarmayacaktır?

Ya da “Samimiyet sorgulaması, samimi insanların işidir, size mi kaldı” derlerse ne yapacaksınız?Son olarak şunu söylemek istiyorum biz saadet Partisi olarak ülkemizin en önemli probleminin kutuplaşma problemi olduğuna inanıyoruz. Bundan dolayı genel merkezimiz bu yılki hocamızı anma programının ana temasını da “çatışma değil diyalog” olarak belirlemiştir. Bu vesileyle de Ankara’da düzenlenen programa bütün siyasi parti liderleri davet edilmiş, bu davete de farklı siyasi düşünce ve fikirde olan insanların bir kısmı bizzat iştirak etmişler, bir kısmı da güzel mesajlarla programımıza renk katmışlardır. Programınızın ana temasına uygun bir şekilde gerçekleşen bu programın Sayın cumhurbaşkanımızın Yenikapı ruhuna da uygun olduğuna inanıyoruz. Ak partili kardeşlerimizin de bu ruhtan rahatsız olması sanırım programa mesaj gönderen ve de Kılıçdaroğlu’nun katılmasını olumlu bulan Sayın Cumhurbaşkanımızı da rahatsız edecektir…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.