DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Cumhuriyet Parkı’nın giriş merdivenleri korkutuyor

Cumhuriyet Parkı’nın giriş merdivenleri korkutuyor
26.03.2017
883
A+
A-

Cumhuriyet Parkı’nın giriş merdivenleri korkutuyor

Gölcük’ün en büyük ikinci parkı olan Cumhuriyet parkının giriş merdivenlerinin kırık olması büyük tehlike yaratıyor. Merdivenlerden inip çıkarken düşme tehlikesi yaşanıyor.

Vatandaşlar biran önce düzeltilmesini istiyor

Yaklaşan yaz ayları ve havaların ısınması ile genci yaşlısı çocuğu kendilerini parkalara atmaya başladı. Gölcük’ün en büyük ikinci parkı olan Cumhuriyet parkının giriş merdivenleri bakımsızlıktan kırılmış olduğu gözlerden kaçmıyor. Özellikle yaşlı vatandaşlarımız ve çocuklu ailelilerin tercih ettiği parkın girişindeki kırık olan merdivenler birçok kazaya davetiye çıkarıyor. Özellikle çocuklarını parka getiren anneler merdivenlerin biran önce yapılmasını istediler ve “ havalar ısındı artık çocuklarımızı evlerde tutamıyoruz. Nerdeyse her gün parklara götürüyoruz. Cumhuriyet parkı bu konuda bizim için çok iyi oluyor. Ama kırık olan merdivenlerde de korkuyoruz. Çocuklar çok hareketli yerlerinde durmuyorlar. Biz ne kadar kollasak ta illa düşebiliyorlar. Kırık olan merdivenler hem bizim için hem de çocuklar için büyük tehlike yaratıyor. Allah korusun bir düşşeler büyük kazalar olabilir. Sadece çocuklar değil parka gelen yaşlı amcalarımızda çok geliyor. Bu merdivenler onlar içinde büyük tehlike yaratıyor. Yetkililerin biran önce kırık olan bölgelerin tamirinin yapılmasını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.