DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Doğan, Milletin Emanetine Sahip Çıkıyoruz

Doğan, Milletin Emanetine Sahip Çıkıyoruz

 İzmit’teki bisiklet dağıtımları devam ediyor. ‘Haydi Bisikletle Okula’ projesi kapsamında Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu ve Yeni Mahalle Ortaokulu’ndan 272 öğrenciye daha düzenlenen törenle bisikletleri teslim edildi.

Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu’nun bahçesinde düzenlenen bisiklet dağıtım törenine AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları başkanı Aysel Demirtaş, okul müdürleri İsa Dede ve Erhan Göçer, Yenimahalle Muhtarı Tuncay Aşkın, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

Birlikte Güçlüyüz

Öğrencilerin şiir okumasıyla başlayan dağıtım töreninde konuşan Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu Müdürü İsa Dede, Başkan Doğan’a bisiklet dağıtımları ve eğitime yaptığı destekler için teşekkür etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu da yaptığı konuşmada “gençlerimiz, çocuklarımız bizim cevherimiz. Güçlü lider ülkelerin özelliklerinden birisi de genç nüfuslarının olmasıdır. Gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır. Belediyeciliği biz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. Gençlerimizi sağlıklı yaşam konusunda teşviklerin yanı sıra bisiklet dağıtımları yapılıyor. Gençlerimizle ve doğru yatırımlarımızla, sizlerden aldığımız güçle birlikte 2023’e ulaşacağız. İnsana yatırım yapıyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Bu ülke üzerine yapılmaya çalışılan operasyonlara da sizlerle, yeni neslimizle dur diyoruz. Çok aydınlık, ekonomisi güçlü olan, gümbür gümbür ilerleyen bir ülke yolunda ilerliyoruz. Biz hep birlikte güçlüyüz. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a sosyal projelere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İlham Kaynağımız, Cumhurbaşkanımız

Öğrencilerin büyük sevinç yaşadığı bisiklet dağıtım töreninde konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da “bu sosyal projelerin, sosyal belediyeciliğin ilham kaynağı hep Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Türkiye’de ilk kez İzmit Belediyesi olarak bizim başlattığımız bisiklet projesini artık Sağlık Bakanlığımız ile birlikte yürütüyoruz. Eskiden okullarımızın başta fiziki yapıları olmak üzere, sınıfları, salonları insanımıza hiç yakışmıyordu. 15 yıl içerisinde eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, belediyecilikte çok güzel işler yapıldı. Bu seneyle birlikte 50 bin bisiklet dağıtmış olacağız.

 Emanetinize Sahip Çıkıyoruz

Halkımıza olan sorumluluğumuzun farkında olarak çalışıyoruz. Milletin tek kuruşunu ziyan etmiyoruz, rantçılara, rantiyecilere kaptırmıyoruz. Sizler destek veriyorsunuz, görev veriyorsunuz, biz de emanetinize sahip çıkıyoruz. Ülkemizi karıştırmak, parçalamak için uğraşıyorlar. Şimdiye kadar bunda başarılı olamadılar, bundan sonra da olamayacaklar. Bizler, bir ve beraber oldukça, birbirimize kenetlendikçe ülkemizin yükselişine engel olamayacaklar. Bizi başka ülkelerle karıştırmasınlar.

 Referandumda Gereken Cevabı Verin

Biz, yüzyıllar boyu medeniyetler, kurmuş medeniyetler dağıtmış, bütün dünyaya hak ve adaleti dağıtmış bir ülkenin evlatlarıyız. Biz Fatih’in, Mustafa Kemal’in torunlarıyız ve bugünlere de bu sayede geldik. Bu birlik beraberliğimizi bozmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğiz, inadına daha çok çalışacağız. Türk yurdu Anadolu ilelebet var olacak. Dış güçlerin de inadına ülkemizin gücünü arttırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Başkan Doğan, öğrencilerden bisiklet kullanırken kasklarını takmalarını da isteyerek “bisikletlerimiz son derece sağlamdır. Onun için anne babalarınızı da bisiklet kullanmaya teşvik edin” çağrısında bulundu. Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri teslim edildi. Başkan Doğan, okul bahçesinde bisikletle tur da attı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.