DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Dostlarından Mehmet Kenan’a sürpriz doğum günü partisi

Dostlarından Mehmet Kenan’a sürpriz doğum günü partisi
05.03.2017
916
A+
A-

Dostlarından Mehmet Kenan’a sürpriz doğum günü partisi

Değirmendere Musiki Derneği Üyesi Mehmet Kenan’a dostları ve sevdiklerinden sürpriz doğum günü partisi sürprizi geldi. Dostlarının kendisine klarnet eşliğinde yaptığı sürpriz doğum günü partisinden oldukça mutlu olan Kenan, dostlarına teşekkür etti.

Klarnet eşliğinde sürpriz doğum günü

Değirmendere Musiki Derneği’nin sevilen üyelerinden Mehmet Kenan için yapılan sürpriz doğum günü partisinde renkli anlar yaşandı. İlçemizin en önemli müzik topluluklarından birisi olan ve konserleri ile büyük beğeni toplayan Değirmendere Musiki Derneği üyeleri dostluklara büyük önem veriyor. Dernek üyeleri doğum günü olan dostları Mehmet Kenan’a klarnet eşliğinde doğum günü kutlaması gerçekleştirdi. Dostlarının bu güzel jestinden oldukça mutlu olan Mehmet Kenan, dostlarına teşekkür etti. Klarnet eşliğinde kutlanılan doğum günü partisinde güzel temenniler dile gelirken, bu güzel jest Değirmendere Musiki Derneği’nde olan dostluğu bir kez daha ortaya koydu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.