DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Engelli vatandaşlarımız için biraz daha duyarlı olalım

Engelli vatandaşlarımız için biraz daha duyarlı olalım

Engelli vatandaşlarımız için biraz daha duyarlı olalım

Gölcük’ün en büyük problemlerinden biri de engelli yolları. Engelli vatandaşlarımız için yapılmış olan yollar maalesef bazı vatandaşlarımız tarafından engelleniyor.

Engelli yoluna araç park edilmiş

Engelli vatandaşlarımız için yapılmış olan kaldırım yollarının sonlarındaki rampaların önüne arabasını park eden bazı vatandaşlar engelli vatandaşlarımıza ve bebek arabalı anneler için zor anlar yaşatıyor. İnebileceği başka bir yol olmayan engelli vatandaşlarımız ne yazık ki kaldırımdan inmekte zorlanıyor.

Engelli rampaları bakım bekliyor

Bir diğer problem ise yine engelli yollarındaki rampaların hasar görmüş olduğu gözlerden kaçmıyor. Gölcük’ün tam merkezinde engelli vatandaşlarımız yada bebek arabası kullanan kadınlar için buradan inmek gerçekten zorlaştırıyor. Parke taşlarının birçoğunun kırık olduğu görülen rampada akülü arabası ile inmek isteyen engelli vatandaşlarımız devrilme tehlikesi yaşıyor. Çevredeki esnaflar ve vatandaşlar taşları bozulmuş kaldırımların ve rampaların biran önce düzeltilmesini istiyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.