DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ferit Taşdemir, İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Ferit Taşdemir, İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

MHP Gebze kongresi sonrası yeni seçilen yönetimle ilk toplantısını gerçekleştirilen Ferit Taşdemir, “16 Nisan’da Türklüğün bekası için Evet istiyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Teşkilatı geçtiğimiz hafta yaptığı 12.Olağan kongresinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Şehitler için okunan Yasin-i Şerif tilaveti ve dualarla başlayan toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in geride kalan kongredeki katılımdan ve desteklerinden dolayı ilçe yönetimine teşekkür etti. İlk toplantıya MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç’ta katılım gösterdi.

Türklüğün Bekası İçin Evet

Gebze’de birlik ve beraberlik yakaladıkları bir kongreyi geride bıraktıklarını belirten MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, referandum için belirlenen programlar kapsamında sahada olmaya devam edeceklerini yeniledi. Taşdemir, “16 Nisan günü oylanacak referandumda, vatandaşlarımıza güvenimiz tamdır. Gebzeliler, Türkiye’nin geleceği için önemli olan Evet’i güçlü bir şekilde sandığa yansıtacaktır” cümleleri ile Gebzelilerden destek istedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.