DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GFSD Fotoğraf Sanatçısı Başak Balkan’ı ilçemize getiriyor

GFSD Fotoğraf Sanatçısı Başak Balkan’ı ilçemize getiriyor

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Başkanı İsmail İkiz ve Yönetimi Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Başak Balkan’ı ilçemize getiriyor. 30 Mart Perşembe saat 19.00’da başlayacak gösteri ve söyleşiye yoğun katılım sağlanması bekleniyor.

Fotoğraf severler programa davet edildi

GFSD ünlü Fotoğraf Sanatçılarını ilçemize getirmeye ve fotoğraf sanatçıları ile buluşturmaya devam ediyor. GFSD Başkanı İsmail İkiz 30 Mart 2017 Perşembe akşamı Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Başak Balkan’ı konuk edecek. ‘Sami Güner Kupası’ konulu Gösteri ve Söyleşi de bulunacak olan Başak Balkan fotoğraf severlere önemli bilgiler sunacak. Başkan İkiz, “GFSD olarak Gölcük’e bir önemli Fotoğraf Sanatçısını daha getireceğiz. Perşembe akşamı Saat 19.00’da gerçekleştirilecek olan Sayın Başak Balkan ‘Oyuncak Sami Güner Kupası Gösteri ve Söyleşi programına bütün dernek üyelerimizi ve fotoğraf severlerimizi bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.