DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK’TEN MUTKİ’YE KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

GÖLCÜK’TEN MUTKİ’YE KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Batı’dan “Doğu’ya Kardeşliği ve Birlikteliği” taşıdı.

Kırtasiye eksikliklerini giderdik

Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Müdürü Zeli Kalaç konu hakkında şunları söyledi:“Yardımseverlik, biz bu değerimizi yazarak, anlatarak değil; uygulamalı yaparak, yaşayarak ele almak istedik.Bir köy okulu seçtik,Bitlis İli, Mutki İlçesi Karaağaç İlkokulu’nu bulduk. Öğretmeni ile irtibata geçtik. Kırtasiye malzemelerinin eksik olduğunu öğrendik. Bizlerde öğrencilerimizi zorlamadan, yardımseverlik ve yardımlaşmanın önemini paylaştıktan sonra kalem, silgi, defter ve kitap istedik, öğretmenler olarak aramızda para topladık ve eksik olan malzemeleri temin ettik. Malzemeleri Bitlis’e kardeş okulumuza gönderdik. Orada eğitim gören çocuklarımız da bize mutlu oldukları güzel fotoğraflarını yolladılar” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.