DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hacı yatmazlarda işe yaramıyor

Hacı yatmazlarda işe yaramıyor

Gölcük’ün en işlek caddesi olan 19 Mayıs Caddesi üzerindeki hacı yatmazlara rağmen park edilmeye ve hacı yatmazlara zarar verilmeye devam ediliyor.

Büyük Araçlar Geçişte Çok Zorlanıyor

İlçemizin çarşı merkezinde bulunan 19 Mayıs Caddesi üzerinde park sorunu devam ediyor. Dükkanların önlerine esnafların kendi araçlarını park etmeleri bide yanına başka bir araç daha park edince geçiş kapanıyor ve büyük sıkıntı yaşanıyordu. Belediye Zabıta Ekipleri tarafından takılan hacı yatmazlar esnaf vatandaşların araçlarını dükkan önlerine park etmelerini önledi. Vatandaşların da sadece 15 dakika süre ile park edebilme izni olan cadde üzerinde ne yazık ki vatandaşlar bu duruma pak uymuyor ve uzun zamanlar araçlarını bırakabiliyor. Çarşı içinde bir çok mağazaya sık sık malzeme gelmesi nedeni ile büyük araçların geçiş sırasında zorluklar yaşanıyor.

Zamanla Hacı Yatmazlar Hasar Görüyor

Park yasağı olan yerleri hacıyatmazlar takılmasına yazık ki  duyarsız vatandaşlar tarafından pek umursanmıyor ve hacıyatmazlar zamanla kırılıyor. Duyarlı vatandaşlar, “Bu hacı yatmazların hepsi bizim vergimizle alınıyor. Ve bazı duyarsız sürücüler yüzünden ne yazık ki devletimizin parası havaya gidiyor. Sürücülerin biraz daha duyarlı olmasını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.