DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HER MARKA ARACIN BAKIMI YAPILMAKTADIR

HER MARKA ARACIN BAKIMI YAPILMAKTADIR

Etkili Full Servis Yetkilisi Arif Usta,

Uzun yıllar Gölcük sanayi çarşısında başarılı çalışmalarla ilçenin vazgeçilmez servisi olan Etkili Full Servis her marka aracın tamir ve bakımı büyük bir titizlik içinde yapılmaktadır. Konusunda uzman personeli ile araçlarınızın arızalarını anında çözerek mağduriyetleri giderilmektedir. Her türlü aracın bakımı yapılırken büyük özen gösterdiklerini söyleyen Etkili Full Servis Yetkilisi Arif Usta, Özellikle uzun yola çıkacakların mutlaka araçlarını iyi bir bakımdan geçirdikten sonra yola çıkmalarını tavsiye ederken, kış aylarında uzun yolculuk yapacakların bakımlarını yaptırdıktan sonra gönül rahatlığı ile yola devam edebilirler dedi. Her marka aracın bakımı yapıldığı Etkili Full Servis’te Yılların deneyimi ve tecrübeli efsane ismi Arif usta önderliğinde her marka aracın bakımı titiz bir şekilde yapılmaktadır. Arif Usta varsa aracınızda emin ellerde demektir.

 YİĞİT AKÜ KALİTEDE ÖNCÜ

Yiğit Akü sektörün en gelişmiş teknoloji ve entegre ekipman parkıyla, ileri düzeydeki akü imalatçıları arasında yerini almıştır. Siz değerli müşterilerini Gölcük’te bu aküyle buluşturan Etkili Full Servis Yiğit Akü farkını kullananlar çok iyi biliyor ve tercih ediyor. Uygun fiyat ve taksit avantajları ile sahip olacağınız Yiğit Akü’yü tercih eden bir daha vazgeçmiyor.

 YEDEK PARÇA SIKINTISI YOK

Etkili Full Servis’te, tüm markaların orijinal yedek parçalarının satışını yapmaktadır. Yedek parça ve marka konusunda yılların verdiği deneyim ve bilgi birikimini Etkili Servis markası altında toplayan firma ihtiyaca uygun orijinal yedek parçaları uygun fiyatlara temin etmektedir. Siz değerli müşterilerimiz tüm marka aracınızla ilgili yedek parça ihtiyaçlarınızda fiyat ve uygunluk araştırması yaparken, Etkili Full Servistende de fiyat istemeyi unutmayınız. Etkili Full Servis, ihtiyaç duyduğunuz tüm araçların orijinal yedek parçaları en hızlı ve en uygun maliyetlerle tedarik ederek size teslim eder.

MOBİL YAĞLAR TERCİH EDİLİYOR

Etkili Full Servis’te ayrıca dünyaca kanıtlanmış ve yüksek bir performans sağlayan Mobil Yağları yine dikkatleri üzerine çekiyor. Motor yağlarınızın da bir numaralı adresi olan Etkili Full servis yapmış olduğu çok yönlü hizmetlerle taktir toplamaya devam ediyor.

 

YORUMLAR

  1. Edişeli dedi ki:

    Arif Usta işinin ehli dürüst bi insan. Kesinlikle tavsiye ediyorum paranızı boşa çarçur etmeyin