DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hizmetlerimizle Birlikte Sevgimizi de Götürdük

Hizmetlerimizle Birlikte Sevgimizi de Götürdük

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, danışman olarak görevlendirildiği Kızıltepe ziyaretiyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Başkan Doğan, ‘İzmit Kızıltepe’dir, Kızıltepe’de İzmit’tir’ diyerek “hükümetimiz tarafından Kızıltepe’ye görevlendirmemizin daha ilk gününden itibaren buraya odaklanarak neler yapabilir, bölge halkını nasıl memnun edebiliriz, devletimizin varlığını daha fazla nasıl vatandaşımıza hissettirebiliriz diyerek kolları sıvadık. Sürekli olarak bölgedeki yetkililerle temas halinde olduk. İzmit’ten bölgeye heyetler gönderdik. Bölgede incelemelerde bulunarak projeleri şekillendirdik. Bölgedeki muhtarları şehrimizde misafir ettik. Arkadaşlarımız sık sık Kızıltepe’ye giderek projelerin şekillenmesini yerinde takip ettiler.

Kızıltepelilerle Bütünleştik

Ben de Kızıltepeli vatandaşlarımızla bir araya gelme arzusu içindeydim. Heyetimizle birlikte Kızıltepe’ye giderek hem halkımızla bir araya geldik hem de kısa sürede hayatta geçirdiğimiz hizmetlerimizin açılışlar gerçekleştirdik. Kızıltepe’ye hem hizmetlerimizi hem de sevgimizi götürdük. Bölge halkının bizlere gösterdiği misafirperverlik, ilgi ve sevgiden son derece memnun kaldık. Kızıltepe’de genciyle de, yaşlısıyla da bir araya gelip sohbet etme imkanı bulduk” dedi.

Sürekli Halkın Arasındaydık

Kızıltepe’de geçirdiği bir günün her anını dolu dolu geçiren Doğan, “çorba çeşmesinden vatandaşlarla hep birlikte çorba içtik. İlçe esnafımızı tek tek dolaştık, ikramlarını aldık, ikramlarını halkımızla paylaştık. Meydanda halkımıza hitap etme fırsatını bulduk. Orada uzun yılardan sonra farklı siyasi yaklaşımdaki bir belediye başkanının konuşması oldu. Yaptığımız konuşmada birliği, beraberliği, devletimizi, milletimizi, Cumhurbaşkanımızı, kardeşliğimizin ne kadar köklü olduğunu, Avrupa’nın kirli oyunlarını konuştuk. Kızıltepeli kardeşlerimize İzmit’ten getirdiğimiz sevgileri, selamları ilettik.

Bizleri Bağırlarına Bastılar

Çocuklar için yaptığımız cep sinemasını açtık, hep birlikte film izledik. Kadınlarımız için kurduğumuz meslek edindirme ve hobi kurslarını inceledik. Gençlerimiz için hayata geçirmeyi planladığımız meslek edindirme kurslarıyla ilgili incelemelerde bulunduk. Yakında hizmete girecek mesire alanında incelemelerde bulduk, vatandaşlarımızla daha yeşil Kızıltepe için fidanlar diktik. Hastaneyi ziyaret edip vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı bulduk. Sıcak ve samimi yaklaşımlarından çok memnun kaldık. Çocuklarımız için hazırladığımız 20 bin adet derginin dağıtımını yaptık. Bölge yetkilileriyle projeler hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Bölgede bulunduğumuz süre boyunca sürekli halkımızın arasındaydık. Belki güvenlik kaygıları vardı ama biz dükkânlara da girdik, çay ocağında da oturduk, esnafa da gittik. Halkımız bizi çok güzel karşıladı, adeta bağrına bastı.

Devletimize Bağlılar

Kızıltepe insanları çok güzel insanlar. Sevgilerini, dostluklarını, devletlerine bağlılıklarını dile getirdiler. Başlatılan bu çalışmayı memnuniyetle karşıladıklarını gördük. Özellikle İzmit’ten kalkıp oraya hizmet için gittiğimizi, hükümetimizin böyle bir çalışma başlatmasından memnun olduklarına şahit olduk. Dolu dolu, sevgi dolu, hizmet dolu, bereket dolu bir gün geçirdik. Orada verdiğimiz en önemli mesaj, ‘İzmit Kızıltepe’dir, Kızıltepe İzmit’tir oldu. Ülkemizin bir çakıl taşının değerini hiçbir şeye değişmeyiz. Ülkemizin her bir insanı birinci sınıf vatandaştır. Hükümetimiz, o bölgenin makus talihini, bölücülerin orada yaptığı tahribatları ortadan kaldıracak çalışmaları en güzel şekilde sürdürüyor. Bizde elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.