DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İZAYDAŞ rüzgârı

İZAYDAŞ rüzgârı

İZAYDAŞ, 2017 Atık Yönetimi Sempozyumu’nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve özel sektör temsilcileri ile bir araya geldi

 Atık Yönetimi Sempozyumunda

Türkiye’de atık yönetiminde lider kuruluş İZAYDAŞ, 2017 Atık Yönetimi Sempozyumu’nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve özel sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Dört gün süren sempozyumda İZAYDAŞ, gerçekleştirdiği iki sunum ile örnek uygulamalarını tüm katılımcılarla paylaştı, büyük takdir topladı.

İZAYDAŞ’TAN 15 KİŞİLİK EKİP

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde, ulusal atık yönetim politikasının hedef, risk ile faaliyetlerinin daha şeffaf ve analitik şekilde bütüncül değerlendirilmesi, bilgi alışverişinde bulunulması ve yeniliklerin değerlendirilmesi amacıyla düzenlenen “2017 Atık Yönetimi Sempozyumu”, Antalya’da gerçekleştirildi. Bakanlık bürokratları, sektör temsilcileri, akademisyenler ve yerel yönetim sorumluları, STK’lar, oda ve birliklerin katıldığı sempozyuma, İZAYDAŞ’tan Genel Müdür Yardımcısı İsmail Uludağ, Yakma Tesisi Müdürü Şahan Dede, Özel Kalem Yusuf Yazıcı, Proje Şefi Onur Uludağ, Çevre Yönetim Sistemleri Sorumlusu Aysun Saraç, Laboratuvar Şefi Erkan Baysal, Deponi Alanları Şefi Bilge Girgin, Atık Kabul ve Planlama Şefi Özlem Dizman, Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Helin Esenlik, Deniz Hizmetleri Sorumlusu Ercan Azak, Geri Kazanım Sorumlusu Arzu Ulutaş, Müşteri Hizmetleri biriminden Evşen Kösem, Pazarlama biriminden Gökhan Tilki, Laboratuvar biriminden Ali Karakuş ve Halkla İlişkiler biriminden Ferhat Yıldız olmak üzere 15 kişilik ekiple katıldı.

TEHLİKELİ ATIKTA SÖZ İZAYDAŞ’IN

Atık yönetiminde yeni yaklaşımlardan, verilen desteklere, atıktan enerji ve alternatif hammadde üretiminden, ambalaj atıklarına, geri kazanım ve AB uygulamalarına kadar toplam 31 oturumun gerçekleştiği sempozyum, bilgi şölenine sahne oldu. Atıktan Enerji başlıklı oturumda İZAYDAŞ Yakma Tesisi Müdürü Şahan Dede, Tıbbi Atıkların Bertarafı başlıklı oturumda ise Atık Kabul ve Planlama Şefi Özlem Dizman yaptıkları sunumla Türkiye’nin her köşesinden gelen katılımcılara İZAYDAŞ’ta yapılan çalışmalardan örnekler verdi. Merakla beklenen İZAYDAŞ sunumları, sektörün tüm aktörleri tarafından ilgiyle takip edildi.

 

ULUDAĞ: SEKTÖR GELİŞİYOR

İZAYDAŞ Genel Müdür Yardımcısı İsmail Uludağ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen Atık Yönetimi Sempozyumu’na bu sene de sponsorluk, teknik sunumlar ve tanıtım standımızla destek verdiklerini belirtti. Uludağ, “Geçmiş yıllara göre sempozyuma ilginin artması, sektörün ve atık yönetimi bilincinin her geçen gün geliştiğini göstermektedir. Burada sektörün problemlerinin görüşülüp, çözüm önerilerinin değerlendirilebilmesine fırsat doğmaktadır. Bu çerçevede şirket olarak bizler de, atık yönetimi ile ilgili uygulamaların güçlendirilmesi ve geliştirilmesine destek verirken aynı zamanda İZAYDAŞ’ın başarılı konumunu sektörde devam ettirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

 TANITIM STANDINA YOĞUN İLGİ

Etkin kurum ve kuruluşların da desteklediği organizasyona İZAYDAŞ,15 kişilik ekiple adeta çıkarma yaptı. Oturumlara verilen aralarda İZAYDAŞ’ın tanıtım standı ve çevreci çocuk İZAYCAN maskotu büyük ilgi gördü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk başta olmak üzere bakanlık yetkilileri, kurum ve kuruluşlar ile özel sektörden yüzlerce isim İZAYDAŞ standını ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca ulusal yayın kuruluşları da İZAYDAŞ yetkilileri ile röportaj yaptı, sektörle ilgili görüşlerini aldı. Sempozyum sonunda ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından katılımcılara “2017 Atık Yönetimi Sempozyumu Katılım Sertifikası” verildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.