DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KADINLAR YARDIMDA BİRLEŞTİ

KADINLAR YARDIMDA BİRLEŞTİ

Yardım Sevenler Derneği’nin içli köfte gününe yoğun katılım sağlandı

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Güler Karataş ve Yönetimi dün dernek binasında içli köfte günü düzenleyerek, önemli bir etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe Kaymakam Mustafa Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in eşi Feriha Ellibeş’te katılım sağladı.

Etkinliğe katılım oldukça yoğun oldu

Yardıma muhtaç kişilere ve öğrencilere burs sağlayan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Güler Karataş ve Yönetimi dün önemli bir etkinliği daha icra etti. Dernek binasında gerçekleştirilen içli köfte gününe katılım oldukça yoğun oldu. Etkinliğe Kaymakam Mustafa Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, ADD Kadın yönetimi, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı Özgören, Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer, Gölcük Hayvan Aktivistleri Derneği Başkanı Gülçin Taşkın, Huzurevi, Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimi ile davetliler katıldı.

Karataş, “Bizleri yalnız bırakmayan bütün dostlarıma teşekkür ediyorum”

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Güler Karataş, etkinlikleri hakkında şu sözleri söyledi: “Bugünkü etkinliğimizi yardıma muhtaç kişiler ve burs sağladığımız öğrenciler için gerçekleştiriyoruz. Bu etkinliğimize sponsor olan Sebile Aksoy’a, İç Köfteleri yapan Fazilet Ayyıldız ve Ferde Aslan’a teşekkür ediyorum. Gerçekten bizlere çok önemli bir destekte bulundular. Bugün etkinliğimize katılan tüm dostlarımıza ve Sayın Kaymakamımızın değerli eşi Funda Altıntaş hanıma ve Sayın belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’in değerli eşi Feriha Ellibeş’e de davetimizi kırmamalarından ötürü teşekkür ediyorum. Derneğimiz adına güzel bir gün yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.