DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KAHVALTIYA ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

KAHVALTIYA ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Mezunlar Yazlık Ilıca’da kahvaltıda buluştu

Kocaeli Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları Derneği geçtiğimiz sabah Gölcük belediyesi Yazlık Ilıca Tesisleri Ilıca Restaurant’ta üyeleriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Dernek Başkanı Olcay Satı, Dernek Başkan Yardımcısı Cemil Köksal programa katılım sağlayan üyelerine teşekkür etti. Dernek üyelerine ayrıca önemli bir sürpriz da AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve partililerden geldi. Kahvaltıya katılan Vekil Katırcıoğlu dernek üyelerine yeni sistem hakkında bilgi vererek, referandumda destek istedi.

Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi hakkında bilgilendirmede bulundular

Kocaeli Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Olcay Satı ve Dernek Başkanı Cemil Köksal dernek üyeleri için Yazlık Ilıca Restaurant’ta kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltı programına dernek üyelerinin yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve partililer de katıldı. Kahvaltı programında konuşma yapan Vekil Katırcıoğlu ve Başkan Alp, dernek üyelerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi hakkında bilgilendirmede bulundu. Başkan Ellibeş, ise yaptığı kısa konuşmada, “Sizler kurduğunuz bu güzel dernek ile güzel bir birliktelik meydana getirmişsiniz. Hepinizi tebrik ediyor, birlikteliğinizin devam etmesini istiyorum. Bu güzel ortamı sağladığınız için sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.