DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kartepeli Kadınlardan Başkanlara Tam Destek

Kartepeli Kadınlardan Başkanlara Tam Destek

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in, göreve geldikten sonra kadınların sosyalleşmesi, toplumsallaşması ve istihdama kazandırılması amacıyla geliştirdiği Kartepe Kadınlar Kulübü projesi her geçen gün büyüyerek, hizmet yelpazesini çeşitlendirerek geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde, Kartepe Kadınlar Kulubünün düzenlediği son motivasyon ve değerlendirme toplantısının onur konuğu da Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu oldu. Toplantıya katılan Başkanlar, konuşmalarının ardından Kadınlar Kulubü üyelerini de dinleyerek, kadınlardan yapılan çalışmalarla ilgili hem övgü hem de hep destek, tam destek sözü aldılar.

Karaosmanoğlu: Bu proje Türkiye’ye örnek

Ataevler mahallesinde ikamet eden yaklaşık 130 Kartepe Kadınlar kulübü üyesinin katıldığı toplantıda; Kartepe Kadınlar Kulubünün, kuruluş amacı, misyonu, kapsamı ve faaliyetleri hakkında başkanlara brifing verildi. Duydukları karşısında memnuniyetini açıkça ifade eden, Başkan Üzülmez’i ve ekibini tebrik eden KBB Başkanı Karaosmanoğlu, “Yaptıklarınızı takdir etmemek mümkün değil. Sosyal Belediyecilikte geldiğimiz nokta, ziyadesiyle memnuniyet verici. Bizim gençliğimizde bunlar hayal etmesi bile zor şeylerdi. Bu projeniz, hem tüm Türkiye’ye, hem de diğer ilçe belediyelerimize örnek olacak niteliktedir. Emeği geçenleri ayrı ayrı tebrik ederim. Geleceğe giden yolda kadınlarımız muteberdir”. Dedi.

Kadınlar Kulubün Hizmetlerinden Çok Memnun

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyesi hanımlar, aylık faaliyetlerin değerlendirildiği, gelecek hedef ve planların belirlendiği son buluşmalarında, Kartepe Belediyesinin kadınlar için organize ettiği kültür gezileri, kişisel gelişim eğitimleri, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler gibi hizmetlerden duydukları memnuniyetlerini, duygularını tüm içtenlikleriyle paylaşarak Başkanlara teşekkürlerini ilettiler.

Üzülmez: Geleceği Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınları Hazırlıyor

 

Belediye olarak kadınların sosyal ve günlük hayatlarına katkı sağlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Üzülmez ise; “Bu gün karşımızdaki bu fotoğraf ne kadar güzel bir iş yapıldığının en iyi göstergesi. Hizmetler kullanıldıkça değer kazanır. Sizler ve bugün aramızda olamayan binlerce üyemiz, Kadınlar Kulubü olarak sunduğumuz hizmetlerden yoğun bir ilgiyle yararlandıkça hizmetlere değer katıyorsunuz ve yapılanları anlamlı kılıyorsunuz. Güçlü Türkiye’nin Güçlü kadınları ile, ülkemizi çocuklarımıza miras bırakacağımız güzel yarınlara hep birlikte şevkle, coşkuyla çalışarak hazırlıyoruz. Türk kadınlarımız, cefekardır, sabırlıdır, duyarlıdır, bencil değildir, her şeye yetişir ve dokunduğu yerlerde fark yaratır. Büyüyerek, güçlenerek kocaman bir aile olduk. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza katılımından, desteklerinden ve temennilerinden dolayı da teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.