DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Katırcıoğlu ve Korkmaz’dan ‘Evet’ turu

Katırcıoğlu ve Korkmaz’dan ‘Evet’ turu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, esnaf ziyaretlerinde, vatandaşları evet demeye davet etti

AK Parti İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi, 16 Nisan halk oylaması için çalışmalarına hızla devam ediyor. Her gün bir milletvekilini İzmit’te ağırlayan, yöneticiler, ziyaretler ve çeşitli programlar aracılığıyla vatandaşlarla buluşuyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Kocaeli Milletvekili, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu konuk eden İlçe yöneticileri İzmit’te bir dizi programlar gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın da hazır bulunduğu programlara, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İlçe Yöneticisi Engin Tümer ve Gençlik Kolları Başkan Vekili Gürkan Atalı katıldı.

HASTA ZİYARETLERİ

İlk olarak İzmit Belediyesi İZMEK kursiyerlerini ziyaret eden Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve beraberindekiler Serdar Emekli Evi’nde, büyüklerle bir araya gelerek, sohbet etti. Emeklilerle uzun süre sohbet eden Katırcıoğlu, “Büyüklerimizin Dualarını almak, En önemli desteğimiz, gücümüz” dedi. Katırcıoğlu ve İzmit İlçe Yöneticilerinin Seka Devlet Hastanesi Yürüyüş Yolu polikliniğinde hastaları ve çalışanları ziyaretine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da katıldı. Yöneticiler sonrasında, Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Cengiz İpek’in misafiri oldu.

ESNAF ZİYARETİ

Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlçe Başkanı Ali Korkmaz ile beraberindekiler, SKM programlarının devamında Türk Emekliler Derneği ile Yenimahalle Muhtarlığı’nı ziyaret etti. Kurum ziyaretlerinin ardından Fethiye Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan Katırcıoğlu ve Korkmaz, vatandaşları halk oylamasında ‘evet’ demeye davet etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.