DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaelispor’da Kartal mesaisi sürüyor

Kocaelispor’da Kartal mesaisi sürüyor
12.03.2017
915
A+
A-

Kocaelispor’da Kartal mesaisi sürüyor

Geçtiğimiz hafta sonunda zorlu Bayburtspor deplasmanında çok önemli bir galibiyet alan temsilcimiz Kocaelispor, Kartal maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil Siyahlılar bu haftayı bay geçirirken, 15 Mart 2017 Çarşamba günü karşılaşacağı Kartal maçına çok iyi hazırlanıyor.

Teknik ekip, Bayburtspor maçından sonra futbolculara üç gün izin verdi. Yeşil-Siyahlı ekip, 15 Mart Çarşamba günü sahasında Kartalspor ile oynayacağı maçın ilk çalışmasını Büyükşehir Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Ligde iddialı durumda olan ve lider Sancaktepe takımıyla arasında 2 puan bulunan Kocaelispor Kartal maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kocaelispor ligde liderliği ele geçirip, şampiyonluğu hedefliyor.

Antrenman düz koşu ve yarı sahada çift kale maç ile noktalandı

Yeşil-Siyahlı ekipte, Kartalspor maçının ilk çalışmasına sakatlığı bulunan Hamza Mutlu ile Mesut Özdemir katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Şenol ise takımda ayrı düz koşu yaptı. Kartalspor maçının ilk çalışması ısınma hareketleri ile başladı, düz koşunun ardından yarı sahada çift kale maç ile noktalandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.