DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KURUMDAN KALİTELİ EĞİTİM

KURUMDAN KALİTELİ EĞİTİM

Donanma Çağlar eğitimiyle dikkat çekiyor

Donanma Çağlar Özel Eğitim & Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Faruk Demirtaşlar kurumun çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu ve önümüzdeki dönemde kurumlarında eğitim gören özel çocuklara çeşitli etkinlikler verileceğini ifade etti. Demirtaşlar, Nasa patentli dünya lideri dikkat cihazı ile dikkat eksikliği çeken çocuklar için verilen eğitim hakkında bilgi verdi.

Dikkat cihazı çocuklara önemli faydalar sağlıyor

Donanma Çağlar Özel Eğitim & Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Faruk Demirtaşlar, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Önümüz yaz. Bizler sosyal faaliyetlere ağırlık vereceğiz. Nisan başı gibi faaliyetlere başlayacağız. Okulların kapanması ile daha yoğun bir çalışma dönemi yaşarız. Çocuklarımızla çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğiz. Çocuklarımız için bu türlü faaliyetlerde bulunmak çocuklarımızın daha çok hoşuna gidiyor. Kurumumuzda İstanbul Üniversitesi mezunu alanında çok tecrübeli bir fizyoterapist arkadaşımız göreve başladı. Yılsonuna doğru okuma yazmaya geçemeyen çocuklar için değerlendirme yapıyoruz. Görevli arkadaşımız bu değerlendirmeye alıyor. Her gün 4-5 çocukları değerlendirmeye alıyoruz. Eğer özel eğitime ihtiyacı varsa gerekli rapor işlemlerini yapıyoruz. Rutin olarak grup eğitimlerimiz devam ediyor. Yaz aylarına doğru el sanatlarımızı ve resim atölyemizi eğitimlerimize dahil edeceğiz. Nisan ayı içerisinde çocuklarımıza sinema etkinliğimize başlayacağız. Onlar için sinemaya gitmek çok özel bir durum. Heyecanla bekleniyor. Biraz daha güneşli havaların başlamasını bekliyoruz. O tür faaliyetler başlayacak. Bilgisayarla özel eğitim programlarımızı güncelledik bu dönem içerisinde. Bizler de özel eğitimlerimizi bilgisayarla vermek istiyoruz. Bununla ilgili özel programlar yaptırdık. Çocuklarımız bilgisayarı seviyor. Bilgisayar üzerinden bu türlü eğitimleri almak çocukların daha çok ilgi göstermesine neden oluyor. Grup çalışmalarımızda projektör gösterilerle eğitimler veriliyor. Dikkat eksikliği çeken çocuklarımız dikkat cihazıyla eğitimler veriliyor. Bu cihaz NASA’da üretilmiş cihaz. Bu da dikkat eksikliği yaşayan çocuklara önemli faydalar sağlıyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.