DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MEHMET AKİF YILMAZ’DAN İZMİT’TE YOĞUN PROGRAM

MEHMET AKİF YILMAZ’DAN İZMİT’TE YOĞUN PROGRAM

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz İzmit’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti İzmit İlçe SKM programları yoğun bir tempoda devam ediyor. Her gün en az bir Milletvekilinin katılımıyla düzenlenen programlar kapsamında vatandaşlara ulaşılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İzmit’te bir dizi programlara katıldı. Milletvekili Yılmaz’a ziyaretlerinde, AK Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Nurullah Yılmaz da eşlik etti.

GENÇLERDEN ŞÜPHEM YOK

İlk olarak Kocaeli Fen Lisesinin düzenlemiş olduğu Çanakkale Şehitlerini anma programına katılan Yılmaz, burada öğrencilerin hazırlamış olduğu programı izledi. Program sonunda öğrencileri tebrik eden Vekil Yılmaz, “Çanakkale’yi geçilmez kılan imanlı bir neslin devamı olan sizlerin gelecekte bu ülkeye en faydalı hizmetleri gerçekleştireceğinizden şüphem yok” dedi.

YEŞİLOVA VE YENİŞEHİR’DE NEDEN “EVET”İ ANLATTI

Kocaeli Fen Lisesi programının ardından İzmit Yeşilova Mahallesine gelen Yılmaz, burada mahalleli ile sohbet ederek Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı. Mahallenin sorularını da yanıtladı. Daha sonra Yenişehir Mahallesine gelerek burada da mahalle sakinleriyle buluşan vekil Yılmaz, 16 Nisan referandumunda neden evet denilmesi gerektiğini mahalleliye anlatarak destek istedi.

ODALARA ZİYARET

İzmit Yeşilova Mahallesi ziyareti sonrası esnaf odalarını ziyaret eden Yılmaz ilk olarak Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Kaya’yı ziyaret etti. Samimi bir sohbet içerisinde geçen ziyarette Başkan Kaya, Yılmaz’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan’ı ziyarete gelen Yılmaz, burada da samimi bir şekilde karşılandı.

KASFK’I ZİYARET ETTİ

Esnaf odaları ziyaretlerinden sonra Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu ziyaret eden Yılmaz, burada KASKF Başkanı Murat Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Samimi geçen ziyarette Kocaeli’ndeki Amatör Spor Kulüpleri hakkında fikir alışverişi yapan Başkan Aydın ve Vekil Yılmaz günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirmeyi unutmadı.

BEKİRDERE’DE GENÇLERLE BULUŞTU

İzmit ziyaretleri yoğun geçen Mehmet Akif Yılmaz akşam saatlerinde İzmit Bekirdere Mahallesinde gençlerle buluşarak 16 Nisan Referandumunda neden evet denmesi gerektiğinin önemini gençlerle paylaştı. Yılmaz; ”Bu sistem Türkiye’nin geleceği için büyük önem taşıyor. Bir gemide iki kaptan olmaması gerektiği gibi bir ülkede de 2 başlı bir yönetim sistemi işleyişi tıkıyor. İcraatları yavaşlatıyor. Ayrıca yeni Anayasa ile gençlere verdiğimiz önem çok açık, seçilme yaşını 18’e düşürerek gençlere olan güvenimizi bir kez daha ortaya koyduk.” Dedi.

“VAZGEÇME BAŞARMAK SENİN ELİNDE” PROJESİ İÇİN AİLELERLE BİR ARAYA GELDİ

Ziyaretlerinin sonunda İzmit İlçe Kadın Kollarının başlatmış olduğu Sosyal Sorumluluk projesi olan Vazgeçme Başarmak Senin Elinde projesinde yer alan öğrenciler ve öğrencilerin velileri ile evlerinde bir araya gelen Mehmet Akif Yılmaz, gençlerle sohbet ederek sorularını yanıtladı. Projenin son durumu hakkında da bilgi alan Yılmaz, programlarının sonunda gençler ve velileriyle hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaretlerini sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.