DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MEMURLARIN DERTLERİNİ DİNLEDİ

MEMURLARIN DERTLERİNİ DİNLEDİ

Vekil Aygün’den SİME-SEN’e ziyaret

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Ak Parti Gölcük ilçe başkanı İdris Alp ve heyeti geçtiğimiz akşam Kocaeli Sime-sen şubesine ziyarette bulundu. Sendika üyesi memurların dertlerini dinledi.

Sendika üyesi memurlar sorunlarını anlattı

Yaklaşık bir ay önce göreve başlayan Kocaeli Sime-sen sendikası Şubesine başkanı Sevindik Saral ve sendika üyesi memurlar Ak parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Ak Parti Gölcük ilçe Başkanı İdris Alp ve heyetini Sendika binasında ağırladılar. Türk Deniz Kuvvetlerinde görev yapan memurlar sözleşmelerinde ki 657. Maddenin değiştirilmesini geçim sıkıntılarını, Askeri personele yapılan zam oranlarının kendilerine de yapılmasını, sosyal tesislerden yaranmak istediklerini, birçok kurumun personeli için döner sermaye sistemi ile ek ödeme yaptığını ama bizlerin böyle bir hakkı olmadığını, sosyal haklarının düzenlenmesini ve diğer sıkıntılarını teker teker dile getirdiler.

“Ülkenin birikmiş çok problemi var bir anda olmuyor”

Memurların sıkıntılarını dinleyen Ak parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün memurlara, “ bana anlattığınız sıkıntılarınızı bakanlığımıza bildireceğim ve gerekli önlemlerin alınması için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Ama sizlerde biliyorsunuz ki bu işler öyle kolay olmuyor. Ülkenin birikmiş çok problemi var bir anda olmuyor. Çöze çöze ilerliyoruz ve bunlar için ekonomik kalkınma gerekiyor. Bizde bunun için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. İktidara geldiğimiz zaman ki şartlar ve şimdiki zaman şartları arasında çok fark var bunlar öyle hemen olmuyor. Önceden her kurumun hastanesi ayrıydı şimdi biz onları birleştirdik. Diğer şikayetlerinizi de dikkate alacaz ve iyileştirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Memurlara Milli Savunma Bakanı Fikri Işık bir araya getirme sözü verdi

Ziyaretin sonunda Ak parti Kocaeli milletvekili Zeki Aygün, “Biliyorsunuz biz haftanın 4 günü mecliste oluyoruz sadece 3 gün sahada çalışabiliyoruz. O yüzden çok sık sizlerle bir araya gelmemiz zor oluyor tabi. Ama anlattığınız bütün sıkıntıları Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’a ileteceğim ve sizlerle bir araya getirmeye çalışacağım” dedi.,

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.