DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü; “Sağlık Çalışanlarının Yanındayız”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü; “Sağlık Çalışanlarının Yanındayız”

MHP İzmit ilçe yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı programı kapsamında kentimizin tanınan doktorlarını ziyaret etti. Ziyaret katılan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın her zaman yanlarındayız” dedi.

MHP İzmit Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından belirlenen “14 Mart Tıp Bayramı” programı nedeniyle MHP İzmit İlçe yönetimi, kentimizin önde gelen doktorlarını ziyaret etti. MHP camiasının tanıdığı isimlerden olan Dr.Eşref Ayhan Arpacı, Dr.Baha Yavuz ve Dr.Serdar Kaman’a gerçekleşen ziyarete MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, MHP İzmit SKM Başkanı Oğuzhan Gökmen, MHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Urgan ve ilçe yöneticileri katıldı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDAYIZ

Dünyanın en zor mesleklerinden birisinin doktorluk olduğunu belirten İl Başkanı Aydın Ünlü, “Vatandaşımızın hayatı ve sağlığı için ellerinden geleni ortaya koyan doktorlarımızın hakkını ödeyemeyiz” dedi. Ünlü, “MHP olarak Kocaeli’nin sağlık alanında geldiği noktayı yakından takip ediyoruz. Kurduğumuz komisyon ile sağlık çalışanlarının sorunlarını gündeme taşıyor ve siyasi olarak elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Şunu net olarak söyleyebilirim ki, doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın her zaman yanlarındayız” şeklinde konuştu.

YALÇINÖZ; HER AN SAHADA OLACAĞIZ

Kongre sonrası saha çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, İzmit içerisinde gündem ne ise orada MHP’nin olacağını söyledi. Yalçınöz, “Sağlık alanında doktorlarımızla, sürekli fikir alışverişi içerisindeyiz. Onların sorunlarını yetkili noktalara ulaştırmaya çalışıyoruz. Hakkı ödemeyecek mesleklerden biriside doktorluktur. Bugün İzmit’e sağlık alanında önemli çalışmalar yapan isimlerle bir aradayız. Bu vesile ile tüm sağlık çalışanların 14 Mart Tıp Bayramını teşkilatlarım adına kutlarım” cümleleri ile düşüncelerini aktardı.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.