DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MHP’li Kadınlar, 8 Mart’ı Kutladı

MHP’li Kadınlar, 8 Mart’ı Kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Özge Keçeci öncülüğünde ilçe kadın kolları başkanlarıyla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. Ayrıca MHP’li kadınlar 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum öncesi saha çalışmasını masaya yatırdı.

Her seçim döneminde daha da dinamikleşerek MHP’nin Kocaeli’nde başarılı olması adına önemli bir rol üstlenen MHP Kocaeli İl Kadın Kolları ve ilçe kadın kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir araya geldi. MHP Kocaeli İl Başkanı Özge Keçeci başkanlığında gerçekleşen toplantıya 12 ilçe kadın kolları başkanları ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Keçeci,  “Türk kadının,vefakarlığı,cefakarlığı ve yiğitliği ile dünyaya nam salmış tek kadındır.Ülkemizin içinde bulunduğu kaos ortamında da tüm cefayı yüklenmek için bir kez daha Türk kadınına düşmüştür” dedi.

KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ YERDE GÜZELLİK VARDIR

Keçeci; “Kadın olmanın mana ve önemi üzerine bir kez daha düşünmek için eşsiz bir fırsat sunan anlam yüklü bir günün içindeyiz. Dünya Kadınlar günü her yıl 8. Mart’ta kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslar arası bir gündür. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve Sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik,siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır. Yıllardan beridir bilimden sanata,spordan edebiyata,siyasetten çalışma hayatına kadar hayatın her alanında kadınların büyük çaba ve başarılarına şahit olunmuştur. Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

MHP’Lİ KADINLAR EVT İÇİN SAHADA

Kadınlar günü mesajının ardından 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referanduma dikkat çeken Başkan Keçeci, üstlerindeki sorumluluğun farkında olduklarını bunun için Kocaeli’nde “Evet’i” anlatmadıkları kimse bırakmayacaklarını söyledi. Keçeci; “Türkiye’nin geçirdiği bu zor günlerde MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli taşın altına elini koymuş ve büyük bir sorumluluk üstlenmiştir. Bu sorumluluk karşısında bizlere de Kocaeli’nde büyük bir çalışma düşmektedir. Memleketimize, milletimize, davamıza ve liderimize verdiğimiz sözü tutacak ve Kocaeli’nden güçlü bir evet için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” cümleleri ile ilçe kadın kolu başkanlarını referandum konusunda uyardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.