DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Minik öğrenciler Şair Gök’ü evinde ziyaret etti

Minik öğrenciler Şair Gök’ü evinde ziyaret etti

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu 2/A ve 2/C Sınıfı öğrencileri dün Şair Sermet Gök’ü evinde ziyaret ederek, Şair Gök ile tanışmanın mutluluğunu yaşadı.

Gök, “Çok önemli ve çok güzel bir proje”

Okul 2/A ve 2/C Sınıfı öğrencileri ‘Yalnız Değilsiniz, Hep Beraberiz’ projesi kapsamında dün önemli bir etkinlik gerçekleştirdi. Değirmendere’de ikamet eden Şair Sermet Gök’ü evinde ziyaret eden minik öğrenciler Şair Sermet amcalarını ziyaret etmekten mutluluk duydular. Öğrenciler Şair Gök’ü Öğretmenleri Zeynep Aksu, Rana Neşe Kesler ve velileri ile ziyaret etti. Şair Gök, “Bugünkü ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Çok önemli ve çok güzel bir proje. Gölcük’te öğrencilerimize önemli katkılar sağlayacak proje. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Öğretmenlerden Şair Gök’e teşekkür

Öğretmenler Aksu ve Kesler, “Değerler Eğitimi Projesi kapsamında öğrencilerimizle değerli Şairimiz Sayın Sermet Gök beyefendiyi ziyaret ediyoruz. Bize evinizin kapısını açtığınız için teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz de bu türlü etkinlikler sayesinde güzel izlenimler ediniyor.”

Öğrenciler merak ettikleri soruların cevaplarını buldular

Minik öğrenciler Şair Sermet amcalarından merak ettikleri soruların cevaplarını buldular. Öğrencilere çalışmaları ve kitapları hakkında bilgi veren Şair Gök, öğrencilere her zaman kapısının açık olduğunu söyledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.