DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Okullar, İzmit Belediyesi’yle Güzel

Okullar, İzmit Belediyesi’yle Güzel

İzmit Belediyesi’nin eğitim kurumlarına desteği devam ediyor. Şimdiye kadar yüzden fazla okulda çok amaçlı salon, kütüphane, öğretmenler odası yapan İzmit Belediyesi’nce Çubuklu Bala Mahallesi (Köyü) Ortaokulu’na yemekhane, Alikahya’daki Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne de Öğretmenler Odası kazandırıldı.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Çubuklu Bala Ortaokulu’nda 50 metrekarelik alan yeniden düzenlenerek aynı anda 40 öğrencinin yemek yiyebileceği yemekhaneye dönüştürüldü. Yetkililer, yemekhane içinde iki adet lavabo, yemek dağıtımında kullanılmak üzere tezgah ve öğrencilerin yemek yemeleri için 10 adet yemek masası bulunduğunu söylediler. Öğretmen ve öğrenciler yapılan hizmet için Başkan Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

İzmit Belediyesi tarafından Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne de çok güzel bir öğretmenler odası yapıldı. Okulun eski öğretmenler odası yıkılarak yeni ilave alanla mekan büyütüldü, masalar, sandalyeler, dolaplar, perdeler, yer döşemesi yeni baştan yapılarak öğretmenler için güzel bir ortam oluşturuldu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.