DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Proje Fikri Yarışması Örnek Alınıyor

Proje Fikri Yarışması Örnek Alınıyor

SEDAŞ’ın Üniversite Öğrencileri İçin Düzenlediği

 SEDAŞ’ın, geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği ve sürdürülebilir olmasını hedefleyerek bu yılda başlattığı ve öğrenciler tarafından ilgi ile karşılanan “Proje Fikri Yarışması” diğer dağıtım şirketleri tarafından da örnek alınıyor.

İŞBİRLİĞİ VE 13 ÖĞRENCİYE ÖDÜL

Enerji sektöründe bir ilk olan ve öğrencileri araştırmaya, hayal kurarak, yenilikçi projelerle, elektriğin, üretimi, iletimi ve dağıtımı, çevre ile uyumu ya da elektriğin güvenli kullanımıyla ilgili konulardan biri ile yarışmaya katılmaya teşvik eden uygulama sektörde olumlu bir örnek oluşturdu.  Proje Fikri Yarışması adıyla uygulanan yarışmada sadece yazılı olarak projesini anlatması istenen öğrencilerden  ilk üçüne büyük ödül verilirken, 10 öğrenciye de mansiyon ödülü verilecek. SEDAŞ sektörde üniversitelerle işbirliği kapsamında bir yarışma başlatan ve bu uygulamasını başarı ile sürdüren dağıtım şirketi olarak öncü ve örnek oldu.

BAŞVURU WEB SAYFASINDAN

SEDAŞ yöneticileri, öğrencilerin SEDAŞ’ın www.sedas.com web sayfasından ulaşabilecekleri başvuru formlarına, proje fikirlerini aktararak, 31 Mart 2017 tarihine kadar sedaş web sayfasından yarışmaya kolaylıkla başvuru yapabileceklerine dikkat çektiler.

YARIŞMA ÖRNEK OLDU

Yarışmaya Sakarya Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesinde “Elektrik, Elektrik Elektronik ve Enerji Sistemleri” ve “Bilgisayar”,“(Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Teknoloji ve Bilişim Sistemleri) bölümlerinde eğitim gören 3. ve 4.sınıf üniversite öğrencileri katılabiliyor. SEDAŞ’ın bölgesindeki 5 Üniversite ile işbirliği kapsamında yaptığı bu proje diğer dağıtım şirketlerine de örnek oldu. Bazı dağıtım şirketleri bu uygulamayı kendi bölgelerinde gerçekleştirmek üzere SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü ile iletişime geçtiler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.