DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Sime-Sen’den Kaymakam Altıntaş’a nezaket ziyareti

Sime-Sen’den Kaymakam Altıntaş’a nezaket ziyareti

Sivil memurlar sendikası (Sime-Sen) Kocaeli Şube başkanı Sevindik Saral Genel Sekreter Özkan Gönül ve Mali Sekreter Ali Bilir ile dün Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a nezaket ziyaretine bulundular.

Yönetim olarak kendilerini tanıttılar

Hasan Hüseyin Hoyur’un istifa etmesi ile yapılan seçim ile başkan seçilen Sevindik Saral ve yeni yönetiminden  Genel Sekreter Özkan Gönül ve Mali Sekreter Ali Bilir Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a nezaket ziyaretine bulundular. Yeni görev yerinin hayırlı olmasını dilediler. Ziyaret sırasında Sime-Sen Kocaeli şube başkanı Sevindik Saral Genel Sekreter Özkan Gönül Ve Mali Sekreter Ali Bilir, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a sendikalarının plaketini takdim ettiler. Yeni başkan seçilen Sevindik Saral ve yönetim üyeleri Gölcük kaymakamı Mustafa Altıntaş’a kendilerini ve sendika olarak yapılan çalışmaları anlattılar. TSK memurları olarak yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler.  Sime-Sen Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral Gölcük Kaymakam’ı Mustafa Altıntaş’ı sendikalarına davet etti.

Altıntaş, “Sendikalara kapımız her zaman açık”

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ziyaretine gelen Sime-Sen Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral Genel Sekreter Özkan Gönül ve mali Sekreter Ali Bilir’e ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür etti ve “Kaymakamlık olarak kapımız her zaman açık. Gölcük Kaymakamlığı olarak sendikalarımızla iletişim halinde olmayı önemsiyoruz. Sendikanızı en kıza zamanda ziyaret edeceğim” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.