DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kocaelispor Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız,

Kocaelispor Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştıkları Bayburt maçından çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, camiaya büyük mutluluk yaşatan futbolculara ve kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET

Kocaelispor teknik patronu Ümit Metin Yıldız, Bayburt galibiyetiyle ilgili olarak, “Maç öncesinde son maçtaki sonuçtan dolayı moralimiz bozuktu, üstelik eksiklerimiz de vardı. Rakip de içerde iyi sonuçlar alıyordu. Tüm bu gerekçelerden dolayı tedirgindik. Önceki maça göre dizilişte değişiklikler yaptık. Murat Başak’ın yokluğunda Kemal’e şans verdik. Herkes görevini en iyi şekilde yaptı, sistem sağlıklı bir şekilde işledi ve adeta tereyağından kıl çeker gibi maçı aldık. Böyle bir galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Camiaya, bizlere büyük mutluluk yaşatan futbolcularıma teşekkür ediyorum. Uzaklığa, olumsuz yol şartlarına aldırış etmeden yanımızda olan, 90 dakika takıma destek veren taraftarımıza minnettarız. Bayburt taraftarı da maç sonu takımı alkışladı, onlara da teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.