DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

THK Gölcük Şubesi Pazar günü kongresini gerçekleştirecek

THK Gölcük Şubesi Pazar günü kongresini gerçekleştirecek

Her 3 yılda bir yapılan THK Kongresi 26 Mart Pazar günü Temad toplantı salonunda yapılacak THK Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral yönetiminde gerçekleşecek.

Kongreye bütün protokol ve üyeler davet edildi

Kongrede 3 yıl içerisinde yapılan ve önümüzdeki yıllarda yapılacak olan faaliyetler hakkında bilgi verilecek. Kongreye bütün protokol ve bütün üyeler davet edildi. THK Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral yapılacak olan kongre ve THK hakkında bilgiler verdi . Saral  , “ THK Türkiye’nin en eski ve en köklü kurumlarından biri,  havacılıkta havacılığın temellerinden biridir. Ulu Önder Atatürk’ün önem verdiği kurumlardan biridir. Bugün Türk havacılığın temeli Türk hava Kurumu ile atılmıştır. Gençlere ve ülkemize yönelik bugün birçok sanayinin ve hava kuruluşunda emeği vardır. Ve hizmet ettiği şu anda bir sürü dal var. Hava ambulansları, yangın söndürme uçakları hepsi Türk hava Kurumunun emeğidir. Ve hala onlarca hizmet etmektedir. Onun içinde Türk hava Kurumunun gerçekten önemini, değerini, gelecek nesillere de iyi anlatabilmemiz için aynı hızla, aynı şekilde devam etmek gerekiyor. Ve buraya ilgini artması için gençlerimizin bilinçlenmesi gerekiyor. İnşallah bundan sonrada Türk Hava Kurumunun aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğimize inanıyorum. Kurum içinde ilçemize ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bu işe gönül vermiş insanlar görev alması bizleri de mutlu eder. Tüm üyelerimiz yapılacak olan kongrede görmek istiyoruz” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.