DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TÜGVA’DAN KAYMAKAM ALTINTAŞ’A ZİYARET

TÜGVA’DAN KAYMAKAM ALTINTAŞ’A ZİYARET

TÜGVA Gölcük Temsilciliği, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gölcük İlçe Temsilcisi Samet Genç ile birlikte Teşkilat Koordinatörü Emre Uzuner, Medya İletişim Koordinatörü Mehmet Ali Dizman, Kadın ve Aile Koordinatörü Seher Çil, Ortaokul Koordinatörü Zekeriya Aktaş, Kaymakam Mustafa Altıntaş’ı makamında ziyaret ederek TÜGVA’nın ülke genelinde ve Gölcük’te yaptıkları faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 Ülkemizin sizin gibi gençlere ihtiyacı var”

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, geçmişteki birikim ve tecrübeleri ile Gölcük ilçemize güzel hizmetlerde bulunacağını belirtti. Ülkemizin sizin gibi gençlere ihtiyacı var diyen Altıntaş, bundan sonra bu gibi koltuklarda, sizin gibi gençler oturacak. Bu yüzden siz gençleri çok önemsiyorum diyerek, gençlere ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirip çalışmalarında başarılar diledi.

 “Gençliğin derdiyle dertleneceğiz”

TÜGVA Gölcük Temsilcisi Samet Genç yaptığı açıklamada “Sıcak ve samimi kabulünden ötürü Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Gölcük için el ele vereceğiz. Gençliğin derdiyle dertleneceğiz. Geçici çözümler yerine kalıcı çözümler üretip gençlerimizin her türlü manevi ihtiyaçlarında yanlarında olmak zorundayız; sürüncemede bırakabileceğimiz bir tek kardeşimiz bile olmamalı. Projelerimiz hazır, ilçe temsilciliğimizin binasını yakında açacağız ve devam eden bu sürece hız vereceğiz. ” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.