DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TÜKODER’E ZİYARET

TÜKODER’E ZİYARET

Gölcük Kültür Dernekleri Platform’undan

 

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, geçtiğimiz akşam TÜKODER Gölcük Şubesi’ni 15 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası münasebetiyle ziyaret etti.

15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarete Başkan Denlikol, Yönetimi ve üye dernek başkanları katıldı.. Programda ayrıca TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Aslan’a sürpriz bir doğum günü kutlaması da yapıldı. Başkan Arslan, doğum gününü hatırlayan dostlarına teşekkür ederken, mutluluğunu da dile getirdi.

“Tüketiciler haklarını unutmamalı”

TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Muhterem Aslan, ziyaret için Başkan Denlikol’a ve ziyarette yer alan üye dernek başkanlarına teşekkür ederken şu konuşmayı yaptı: “Öncelikle bizim bu günümüzü unutmadığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Halkımızın tüketici olarak sahibi olduğu birçok hak var ve bizim de bu hakları onlara anlatmamız gerekiyor. Kültür Dernekleri Platformu olarak kalabalık bir topluluğa sahibiz. Hepimiz derneklerimizde tüketici haklarını üyelerimize anlatırsak daha fazla kişiye haklarımızın ne olduğunu anlatmış olabiliriz. Bugünkü ziyaretiniz bizleri oldukça mutlu etti” şeklinde konuştu.

“Tüketiciler hakları konusunda bilgi sahibi olmalı”

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol, “Bugün öncelikle TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Muhterem Aslan abimizin yeni yaşını kutluyor, kendisine sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyoruz. 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü dolayısıyla bir kez daha anlıyoruz ki halkımızın satın almış olduğu her türlü ürün ile ilgili olarak belli bir hakkı var. Siz de bu hakları korumak adına ilçemizde faaliyetlerinizi sürdürüyorsunuz. Sizlere danışan kişiler, sorunlarını anlatarak çözüm yollarını kapsamlı bir şekilde derneğinizde öğreniyor. Bu anlamda toplum adına oldukça faydalı bir iş yaptığınızı söylememiz mümkündür” dedi.

 

YORUMLAR

  1. Haşmet ATAHAN dedi ki:

    Değerli Şube Başkanım Muhterem bey,
    Dünya Tüketici Hakları nedeniyle, Gölcükte tüketicileri bilinçlendirme etkinlikleriniz ve tüketicilere sağladığınız hukuki yardım için tebrik edyor; ayrıca doğum gününüzü kutluyor ve nice sağlıklı yıllar diliyorum.
    Haşmet Atahan
    TÜKODER Genel Başkanı
    Türkiye Tüketici Hareketi Dönem Sözcüsü