DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Uzmanlar şimdi altın alma zamanı diyor DÜŞÜŞ NİSAN SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Uzmanlar şimdi altın alma zamanı diyor  DÜŞÜŞ NİSAN SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Uzmanlar şimdi altın alma zamanı diyor

DÜŞÜŞ NİSAN SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Son günlerde altın fiyatlarında ki düşüş dikkat çekerken uzmanlarda vatandaşları uyararak şimdi tam altın alma zamanı dedi.

Evlenecekler acele etsin

Bir ara gramı 147 liraya kadar çıkan altında hızlı düşüş sonrası fiyatlar 141 liraya kadar gerilerken çeyrek altında 250 liradan 235 liraya kadar düştü. Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Ay Kuyumcusunun sahibi Ahmet Ay şunları söyledi, “ Altında ki bu düşünü nedeni önümüzde ki ay yapılacak olan referandum olabilir. Düşüş referanduma kadar devam edecek gibi gözüküyor.Eğer referandumda evet çıkmazsa aşırı bir yükselme olabilir. Evlenecek olan çiftlerin ve ailelerinin bu dönemde acele etmesi ve altın alışverişlerinin referandum sonrasına bırakmamalarını tavsiye ederim. Sonrasında çok zorlanabilirler” dedi.

Cumhuriyet 1000 liradan 940 liraya düştü

Bilindiği gibi cumhuriyet altını rekor kırmıştı ve bin liraya kadar yükselmişti. Altın fiyatlarında ki son düşüşten sonra cumhuriyet altını da 940 liraya kadar gerilediği görüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.