DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yabancı ekip, basın Müzesi’ne hayran kaldı

Yabancı ekip, basın Müzesi’ne hayran kaldı

Avrupa Birliği Erasmus Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar projesi kapsamında ortak olduğu ‘Sağlıklı beslenme-Aktif Yaşam’ konulu proje kapsamında 3.Tur Türkiye toplantısı kapsamında İtalya, İspanya, Polonya, Yunanistan ve Romanya’da ülkemize gelen 15 kişilik ekip Basın Müzesini gezdi.

Ekip 3 gün boyunca şehrimizi gezecek

Avrupa Birliği komisyonu tarafından finansa edilen ve toplam 2 yıl sürecek olan proje kapsamında her yıl bir ülke gezilirken, bu yıl da 15 kişilik ekip Türkiye’ye geldi. Kocaeli’ye gelerek Türkan Dereli İlkokul’un misafiri olan ekip 3 gün boyunca şehrimizi gezecek. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin ilimize kazandırdığı Türkiye’nin 5. Basın Müzesini ziyaret eden ekip Başkan Çetin Gürol tarafından gezdirildi. Kocaeli gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’un yanı sıra, başkan Vekili Levent Altun ve Başkan Yardımcısı Bahar Kaymakçı Erdoğan, Okul Müdürü Alper Yazıcı, Müdür Yardımcısı Yasemin Suçeken ve İngilizce öğretmeni  Recai Taş’ın da katıldığı ziyarette yurtdışından gelen misafirler müzedeki materyallere hayran kaldı. Basın Müzesi’nin şark köşesinde çiğköfte ve ayran ikram edilen ekip yöresel  lezzetin tatma imkanı buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.