DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yaman, TÜMSİAD’ın konuğu oldu

Yaman, TÜMSİAD’ın konuğu oldu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından düzenlenen ve birbirine yakın sektörlerin bir araya getirildiği kahvaltı programlarının bu haftaki konuğu oldu.

Tümsiad Gebze Şubesi tarafından 10. kuruluş yıldönümü vesilesiyle düzenlenen kahvaltı programına katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra sadece ülkemizin değil tüm gönül coğrafyamızın büyük Türkiye’nin varlığını önemsediğini, 16 Nisan’da yapılacak referandumun bu anlamda önemli bir dönüm noktası olduğunu ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle yürütmedeki çift başlılığın ortadan kalkacağını belirtti.

İKİ ALTERNAT VAR

16 Nisan’da yapılacak referandumda iki alternatif olacağını ifade eden Yaman, “Birincisi, geçmişte olduğu gibi Cumhurbaşkanının kimler tarafından seçileceğini ve hükümetlerin kimler tarafından kurulacağını karanlık mahzenlerde iş gören vesayetçi azınlığa bırakmak ya da ikincisi, Cumhurbaşkanını ve doğal olarak hükümeti doğrudan millete seçtirmek. Birinci alternatif kriz, kaos ve darbelere zemin hazırlayarak demokrasinin ve ekonominin gelişmesini engelliyor. İkinci alternatif ise getirdiği en önemli özellik olan istikrar ile ülkeye daha demokratik ve müreffeh bir gelecek sağlıyor” dedi.

YENİ SİSTEMDE İSTİKBAL VAR, İSTİKRAR VAR, MİLLET VAR

Milletvekili Yaman, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini getiren Anayasa değişikliğinin ülkemizin geleceği için çok önemli değişiklikler olduğunu belirterek; “Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin özünde istikbal var, istikrar var, millet var, güçlü yönetim, güçlü ekonomi, güçlü demokrasi, güçlü meclis, güçlü temsil, güçlü Türkiye var” dedi.

KORKMAZ’DAN YAMAN’A TEŞEKKÜR

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, üyeleriyle kahvaltı ve karşılıklı diyalog şeklinde yapılan toplantılarının bu haftaki konuklarının AK Parti Kocaeli Milletvekili Sayın Cemil Yaman’ın olmasının kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyledi. Başkan Korkmaz, yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği programlara mevcut üyelerinin yanı sıra, yeni üye adaylarının da davet edildiğini, onlarında TÜMSİAD ailesiyle tanışma fırsatı bulduklarını ifade etti.

  1. YIL PASTASINI KESTİLER

Kahvaltının ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Köksal Tatoğlu ve misafrler hep birlikte TÜMSİAD’ın 10. yıl pastasını kestiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.