DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yaşlılar haftası huzur evinde kutlandı

Yaşlılar haftası huzur evinde kutlandı

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle ilçe protokolü Gölcük’te bulunan Huzurevi sakinlerine ziyarette bulundular. Ziyarette huzur evi sakinleri ve çalışanları gelen konuklara mini bir konser verdi.

Huzur evi sakinleri ve çalışanları konser verdi

18- 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle Gölcük Tepe Mahallede bulunan  Huzurevi’ne nezaket ziyaretinde  bulundular. Huzurevi sakinleri ile teker teker ilgilenen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş kendi el emeği işledikleri il işlerini sergiledikleri stantları gezdiler. Kaymakam Altıntaş, “Siz değerli büyüklerimizin bu önemli haftalarını tebrik etmek için bugün ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Sizler bizim için gerçekten önemlisiniz. Bizler sizleri sadece bir gün her gün hatırlamaktayız. Büyüklerimizin yüzünü güldürmek biz ilçe protokolünün en önemli görevlerinden birisidir. Tüm Huzurevi Sakinlerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, yüzünüzün her daim gülmesini istiyorum” dedi.

Kaymakam Altıntaş’ın konuşmasının ardından Huzurevi sakinleri ve çalışanlara ziyaretçilerine mini bir konser verdi. Ve daha sonrasında huzurevi sakinleri ve çalışanları gönüllerince eğlendiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.