DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yaya yollarına bakım yapılmalı

Yaya yollarına bakım yapılmalı

İlçemizde Dumlupınar Mahallesi, İnönü Caddesi trafik ışıklarının olduğu mevkide bulunan yaya yoluna bakım gerekiyor. Uzun zamandan beri vatandaşların karşıdan karşıya geçmek için kullandığı yaya yolu çizgilerinin bazı bölümlerinde silinmelerin olması gözlerden kaçmıyor.

2 yıldan sonra yaya yolları çizgileri siliniyor

Gölcük’te Dumlupınar Mahallesi, İnönü caddesinde yer alan yaya yolu çizgisinin bazı bölümlerinde silinmeler gözüküyor. Gün içinde yüzlerce aracın geçtiği ve birçok vatandaşında kullandığı yaya yolu güvenlik için çok önemli. Yaya yolunda meydana gelen bozulmaların yetkililer tarafından düzeltilmesini isteyen vatandaşlar, sürücülerin ve yayaların güvenliği için bunun kaçınılmaz olduğunu dile getirdiler.

Vatandaşlar bakım yapılmasını istiyor

Vatandaşlar, “Gölcük genelinde bulunan yaya yollarına yeniden bakım yapılması gerekiyor. 2 yıldan sonra bu çizgiler silinmeye başlıyor. Bizlerin güvenliği için yaya yollarına bakım yapılması gerekiyor. İnşallah en kısa sürede ilçe genelindeki yaya yollarına bakım yapılır” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.