DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yazar Nermin Taylan Sanat Kahvesi’nde Gölcüklü Kadınlar ile buluştu

Yazar Nermin Taylan Sanat Kahvesi’nde Gölcüklü Kadınlar ile buluştu
12.03.2017
1.667
A+
A-

Yazar Nermin Taylan Sanat Kahvesi’nde Gölcüklü Kadınlar ile buluştu

İlçemizde Sanat Sokağı’nda hizmet veren Sanat Kahvesi’nde kadınlar geçtiğimiz gün Yazar Nermin Taylan’la bir araya geldi. Yazar, Taylan kadınlara kitaplarını imzaladı.

Gölcüklü Kadınlar geçtiğimiz gün Yazar Nermin Taylan, ile bir araya geldi. Yazar Taylan, ‘Padişah Anaları’ isimli kitabı ile ilgili bilgileri kadınlarla paylaştı. Sanat Sokağı’nda bulunan ve kadınların buluşma noktası olan Sanat Kahvesi, geçtiğimiz gün önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Yazar son kitabını tanıttı

Yazar Nermin Taylan’ın “Padişah Anaları” isimli kitabını tanıttığı sohbet programına Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı Özgören, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, ilçemizdeki siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının kadın yöneticileri katılım gösterdi. Yazar Taylan’ın konuşması öncesinde sözü alan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı Özgören, “Yazarımız Nermin Taylan, yazmış olduğu birçok kitapla belli bir kitleye ulaşmayı başarmış bir yazar. Kendisi ile güzel bir sohbet gerçekleştireceğiz. Katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

Taylan, “Ertuğrul Gazi’nin annesine kadar geliyor”

Yazar Nermin Taylan, yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “Bu kitapta, dünyaya hükmeden bir imparatorluğun şanlı padişahlarını yetiştiren, çoğu devşirme olan bu kadınların nasıl birer münevver Müslüman olduklarını, ana dillerini unutacak kadar kendilerini nasıl bu milletten saydıklarını, saray hayatı içindeki yarış, entrika ve çekişmeler ile nasıl baş edebildiklerini anlattık. Osmanlı’da annelerin büyük bir önemi var ki bu durum, Ertuğrul Gazi’nin annesine kadar geliyor. Bir kadın, yetiştirdiği evlatlarla bir devletin hükmetmesine olanak sağlıyor. Kitabımızda bu bilgilerin tümüne ulaşabileceksiniz.” Yazar Taylan konuşmasından sonra Gölcüklü kadınlara kitabını imzaladı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.