DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

1 ÖZÜRLÜ VATANDAŞI DAHA SEVİNDİRDİ

1 ÖZÜRLÜ VATANDAŞI DAHA SEVİNDİRDİ

Kamürsel Engelsiz Yaşam Derneği

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği (KEYDER), bir özürlü vatandaşı daha sevindirdi.

     ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

İlçemizde yaşamanı sürdüren özel kardeşimiz Ilgın SALAŞ’a Derneğimiz adına Başkan Hatice TİRYAKİ tarafından tekerlekli sandalye hediye edilmiştir.

Başkan Hatice TİRYAKİ, herkesin birer engelli adayı olduğuna dikkati çekerek, “İnsan olarak hepimiz eşit yaratılırmışız. Hiç birimizin diğerinden üstün bir tarafı yok. Mevkiler makamlar insana üstünlük katmaz. Daha çok mesuliyet katar. Bu dünya imtihan dünyası olduğu içinde hepimiz farklı şekillerde imtihana tabi tutuluyoruz.  Kimisi zenginliği, kimisi fakirliği, kimisi engeliyle, kimisi çocuğuyla, kimisi hanımıyla, kimisi mevkisiyle, kimisi makamıyla imtihan oluyor. Biraz sonra hiçbirimizin engelli olmayacağının garantisi yok. Bir trafik kazası, veyahut düşme biranda bizi engelli haline getire bilir. Bu nedenle göreve geldiğimiz günden buyana, engelli kardeşlerimizin bu engellerini ortadan kaldırmak için Karamürsel Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalar tüm hızıyla devam etmekteyiz. Bunun içinde hiçbir şart koşmadık. İhtiyaç sahibi olan bütün engelli kardeşlerimize destek olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.