DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

300 KİTAP KARDEŞ OKULA

300 KİTAP KARDEŞ OKULA

Gölcük Atatürk Anadolu Lisesinden anlamlı proje

Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinden anlamlı proje. Atatürk Anadolu Lisesi Kütüphanecilik Kulübü öğretmeni Zeliha Özen ve Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri muhteşem bir farkındalık projesine imza attılar.

İlçemizin başaralı okullarından biri olan Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri son derece önemli bir farkındalık projesine imza attılar. Okul öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Değerler Eğitim Konulu projeye Birlikte yaşamak ve kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla kadeş okullarına kitap kampanyası düzenlediler. Okulun Kütüphanecilik Kulübü Öğrencileri tarafından ortaokul seviyesinde kitap toplama kampanyası düzenleyerek 300 kitap toplayarak kardeş okulu olan Kırıkkale Yıldırım Beyazıd Ortaokuluna gönderdiler. Konuyla alakalı görüşlerini aldığımız okul müdürü Abdullah Doğan şunları dile getirdi.

DOĞAN “ ÖĞRENCİLERİMİZİN BU FARKINDALIĞI HERKESE ÖRNEK OLMALI”

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan Değerler Eğitim konusu olarak belirlene ve Birlikte yaşama ve Kardeşlik temalı çalışmalarına öğrencilerimiz yoğun bir katılım gösterdi. Kütüphanecilik Kulübü öğrencileri öğretmenimiz Zeliha Özen önderliğinde 300 kitap toplayarak kardeş okulumuz olan Kırıkkale Yıldırım Beyazıt Ortaokulu’na gönderdik, böylesine anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine üst düzey katılım sağlayan öğrencilerimle gurur duyuyorum, bu da göstermiş oluyor ki insanlar birbirlerini tanımadan olsa bile birbirlerine yardım etme duygusunu hiçbir zaman kaybetmemiş, bu da biz öğretmenler açısından son derece önemli bir konu. Böylesine önemli bir konuyu gündeme alarak sosyal sorumluluk projesini başlatan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve kitaplarıyla bu sosyal sorumluluk projesine katkı sağlayan öğrencilerimize, bu projede gece gündüz demeden desteğini sağlayan Kütüphanecilik Kulübü öğretmenimiz Zeliha Özen’ ve emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Atatürk Anadolu Lisesi Kütüphanecilik Kulübü Öğretmeni Zeliha Özen ise şunları dile getirdi.

ÖZEN “ ÖĞRENCİLERİMİN HER BİRİNİ TEBRİK EDİYORUM”

Okul Müdürümüz tarafından İlçe Milli Eğitimin başlatmış olduğu bu projeyi tüm öğrencilerimize bildirdik ve kardeş okulumuz olan Kırıkkale Yıldırım Beyazıt öğrencilerine kitap göndermemiz gerektiğini aktardıktan çok kısa bir süre içerisinde okulumuzun öğrencilerinin tamamına yakını bizlere destek oldu, kısa bir süre içerisinde 300 kitap toplayarak kalplerimizin bir olduğunu yaşları ufak ama gönülleri büyük öğrencilerimiz bir kez daha ispatlamış oldu. Bu anlamlı projeye destek veren tüm öğrencilerim başta olmak üzere okul müdürümüz Abdullah Doğan ve İlçe Milli Eğitim’de ki yöneticilerimize de sonsuz teşekkür ederim” dedi. Toplanan 300 kitap Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Doğan tarafından Kargoyla kardeş okul Kırıkkale Yıldırım Beyazıt okuluna gönderildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.