DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN YILDIRIM’DAN YALAKDERE ÇIKARMASI

BAŞKAN YILDIRIM’DAN YALAKDERE ÇIKARMASI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Yalakdere’de katıldığı programda da ‘’EVET’’ meşalesini yaktı.Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini insanlara anlatmaya devam eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın bu akşam ki durağı Yalakdere Mahallesi oldu. Akşam Namazı ile programına start veren Başkan Yıldırım, öncelikle köy esnafını ve halkını gezerek herkesi selamladı. Yalakdere Muhtarı Veli Sülün’ün Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a eşlik ettiği programda AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti SKM Başkanı Mecit Erdoğan ve Ss. 127. Nolu Yalakdere ve Çevre köyleri Yolcu ve Servis Taşıma Küçük Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Tarık Eryürek’te yer aldı. Köy Halkını selamlamalarının ardından Yalakdere Kültür Merkezine geçen heyet, Yüzlerce Yalakdere’li vatandaş ile bir araya geldi. Programına sunuculuğunu yapan Yalakdere Orta Okul Müdürü Oğuz Gülmez, Açılış konuşmalarını yapmak üzere 127. Nolu Yalakdere ve Çevre köyleri Yolcu ve Servis Taşıma Küçük Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Tarık Eryürek’i sahneye devet etti. Açılış ve selamlama konuşmalarının ardından mikrofonun başına geçen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım,’’ Öncelikle bizleri kırmayıp salonu dolduran, bizleri sevgi ve muhabbet ile karşılayan Yalakdere’li hemşerilerime teşekkür ediyorum.’’ Dedi. Ardından konuşmasında Cumhurbaşkanlığı hükümet Sistemine geçmek üzere yapılan Referandum için bilgiler paylaşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım; ‘’Yaşadığımız bu topraklar ecdadımızın ödediği bedeller ile sahip olduğumuz topraklardır. Bu topraklar dünyanın merkezi olarak Kabul edilen topraklardır, Hatta Napolyon’un bir sözü var ‘’ Dünya tek bir ülke olarak yönetilseydi, İstanbul oranın Başkenti olurdu’’ diyor ve bulunduğumuz toprakların önemini kendi penceresinden gösteriyor. Eğer bu topraklar üzerinde yaşmak için bir bedel ödemek gerekiyorsa ecdadımızın ödediği gibi bizlerde ödemek zorundayız. Ki 15 Temmuz gecesi bu Millet ödenmesi gereken bedeli tankların tüfeklerin altına yatarak fazlasıyla ödemiştir. Allah Milletimizden razı olsun. ‘EVET’ sevgili hemşerilerim, Şimdi sıra Ülkemizi bir üst liglere çıkarmanın vaktidir. Muhasır Medeniyetler seviyesine ulaşmamız için yürüdüğümüz bu ‘Kutlu Yürüyüşün’ en önemli virajı olan Cumhurbaşkanlığı sisteminin Referandum arifesindeyiz.
Bürokrasinin işleyişi ve sistemin hızlanışı ile birlikte kat edeceğimiz yollar, adeta prangasından kurtulmuş bir devlet yapısı ile yolumuza devam edeceğiz. Muhalefet partilerinin yalan yanlış ifadelerde bulunmasını gözetmeksizin işin A Partisi B Partisi davası olmadığının Vatan ve Millet meselesi olduğunu her gittiğimiz ortamda dile getiriyoruz. Sizlerden istediğimiz siyasi görüşü ne olursa olsun insanlara doğru bildiğinizi anlatmanızdır. Cumhurbaşkanlığı sistemi için sizlerden istediğimiz oylar, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğimize attığımız temeller olacaktır. Millet en iyisini bildiği için, büyük Türkiye, Güçlü Türkiye yolunda bizlerle olduğu için şanslıyız. Allah hepinizden razı olsun.
18 Maddelik Anayasa değişikliğinin faydalarından bahsetti.
Seçilme yaşının 18’e indirilmesinin üzerinde fazlasıyla duran Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, bir gencin 18 yaşında evlenebilmesine izin veriliyor, 18 yaşında vatan savunmasında görevlendiriliyor fakat 18 yaşında seçilme özgürlüğü kısıtlanıyor. O yaşta anne baba olma hakkına sahip bir birey o olgunluğa erişip ev kurabiliyorsa, 18 yaşında da Milletvekili olma hakkı da en doğal haklarıdır’’. Diyen Başkan Yıldırım, 1 saatlik konuşmasının ardından kendisini kırmayıp bu gece Vatanının, Milletinin, Devletinin ve Bayrağının istikbali için burada olup kendini dinleyen Yalakdere Halkına Teşekkür ederek programdan ayrıldı.
http://www.karamursel.bel.tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.