DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ak parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman GÖLCÜK’TE EVET TURUNA ÇIKTI

Ak parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman  GÖLCÜK’TE EVET TURUNA ÇIKTI

Ak parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman

GÖLCÜK’TE EVET TURUNA ÇIKTI

Yaklaşan 16 Nisan referandumu ile miletvekilleri saha çalışmalarını hızlandırdı. En son olarak geçtiğimiz Cuma günü Ak Parti Kocaeli milletvekili ve Ak parti Gölcük İlçe Başkanı Gölcük’te “Evet” turuna çıktı.

“16 Nisan Akşamı Avrupa Ülkelerine Osmanlı Tokatı Atacağız”

Ak parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ak Peti İlçe başkanı idris Alp ve yönetimi Gölcük esnafını dolaşarak 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandumda neden evet denilmesi gerektiğini anlattılar. Ak parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Gölcük’te ilk olarak Ak Parti Gölcük İlçe teşkilatını ziyaret etti. Daha sonrasında Ak Peti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi ile Cuma namazı sonrası açılışını yaptıkları Sultan Sofrası ızgara Salonundan sonra çevredeki esnafları teker teker ziyaret ederek 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandumda neden evet denilmesi gerekitiğini anlattı. Vekil Yaman, “ bütün doğu devletleri bizi gönülden desteklerken avrupa ülkelerinin bir çoğu baştan İngiltere ve Hollanda olamak üzere bu referandumda hayır tarafını tutuyor. Bunun nedeni ise Türkiye’nin daha da büyümesinden ve bağımsız olmasını istemedikleri için. Bu ülkede evet kampanyası yapanlar çalışıyor zaten, bizde çalışanları yakından takip ediyoruz. Tabi evet kadar hayır çalışması yapanlarda var. Bu ülke 15 Temmuz’da muhteşem bir tarih yazdık. Bu yeni sistem Türkiye’nin bin yıllık geleceğini değiştirecek. Avrupa ülkeri hayır kampanyası olarak türkçe dergi ve gazeteler bastırıyorlar. 2. Dünya savaşı sonrası bizim köylülerimiz Avrupa ülkelerini ihya ettiler. Şimdi de Türkiye’nin gelişmesinden ve büyümesinden korkuyorlar. Ama biz inanıyoruz ki Allah’ın izniyle 16 Nisan’dan sonra Türkiye çok daha hızlı büyüyecek. 3. Hava alanı ile dünyanın merkezi olacak ve Frankfurt hava alanını geçmiş olacağız tabiki Avrupa bizim büyümemizi istemez. Dünyada en çok büyüyen 3. Ülkeyiz. Bu ülke artık Amerika’nın istediği değil kendi Cumhurbaşkanını seçiyor ve şimdide halkın seçtiği cumhurbaşkanı hükümeti kuracak. Yani halk hükümeti kurmuş olacak. Bizim getirdiğimiz sistemde parlemento daha da güçlü olacak. Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin geleceğini garanti altına almak için bu sistemi hazırladı. Olur da hayır çıkarsa bu zamana kadar gelmiş olan sistem kaldığı yerden devam edecek . Bu ülkenin başına tekrar Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider gelir mi bilemeyiz. Ama biz inanıyoruz ki bu millet her şeyi görüyor ve 16 Nisan Nisan akşamı bizim büyümemizi istemeyen o Avrupa ülkelerine bir Osmanlı tokatı atacaktır. Bu ülkede hayır kampanyası yapanları anlıyoruz ve saygı duyuyoruz. Ama bizim büyümemizi ve güçlenmemizi istemeyen Avrupa ülkeleri 16 Nisan Akşamı büyük bir Osmanlı Tokatı ile karşılaşacak “ dedi.

“İç savaşın bitip Suriye’lilerin ülkelerine dönmelerini bizde istiyoruz”

Gölcük’lü vatandaşlardan biri Ak parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a Suriye’li vatandaşların toplumu rahatsız edici davranışlarda bulunduğunu ve bu konuda nasıl bir çözüm önerisinde bulunacaksınız” şeklinde soru sordu ve Ak parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “ Şu anda onlar bizim misafirimiz başımızın üzerinde yerleri var. Sanmayın ki savaştan kaçıp gelenlerin hepsi sokaklarda dileniyor yada toplumu rahatsız ediyor. Bunların arasında Doktor, Bilim adamı, İlim adamı, mühendisler, öğretim görevlileri de var. Şu anda çoğu sınır kapısında ki kamplarda yaşıyorlar ve bu ülke için hizmet etmek istiyorlar. Biz misafir perver bir milletiz ve şu anda onlar bizim misafirimiz. Avrupa özellikle bu önemli okumuş olan kişileri istiyor. Ama onlar burda Türkiye’de kalmak ve iç savaş bittikten sonra ülkelerine dönmek istiyorlar. Tabi ki toplumu huzurunu bozan ve sıkıntıya sokan Suriye’liler gerekli olan cezaları alması gerekiyor tabiki de. Bizde en kısa zamanda iç savaşın bitip Suriye’lilerin ülkelerine dönmelerini bizde istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.