DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ALKIŞI HAK ETTİ

ALKIŞI HAK ETTİ

 

Saraylı Yunus Emre Anaokulu öğrencileri

İlçemizin başarılı anaokullarından olan Saraylı Yunus Emre Anaokulu öğrencileri 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezinde yapmış oldukları program izleyiciler tarafından tam not aldı.

Saraylı Yunus Emra Anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir etkinlik hazırladı. Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kutlama programına ilgi büyük olurken miniklerin yapmış olduğu gösteriler ise izleyiciler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Okul Müdürü Serap Yıldırım program öncesinde yapmış olduğu konuşmada şunları dile getirdi.

YILDIRIM “ GELECEĞİMİZİN TEMİNATLARININ BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Yıldırım şunları dile getirdi “ Bugün TBMM’nin 97. Açılış yılının kutlanmasının ve aynı zaman da Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği en büyük bayramını siz değerli velilerimiz ile birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimiz ise bugüne özel olarak hazırlandı ve her biri en iyi performanslarını sergileyerek bu geceyi unutulmaz gece arasına sokacaklarından eminim,siz değerli velilerimize iyi seyirler diliyor 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” şeklinde açılış konuşmasını yaptıktan sonra minik öğrencilerin veliler için hazırladıkları gösteriler sergilendi. Veliler öğrencilerin performanslarını son derece beğenirken gece sonun da ise ortak kanı “ Bizim çocuklarımıza ve dünya çocuklarına böylesine anlamlı bir gün hediye eden Atatürk’ün geleceğin teminatı olarak adlandırdığı minikler kendilerine yakışanı yaptılar. Tüm gösterileri son derece keyifliydi şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.