DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, Türk Ocakları Derneği ile buluştu

Başkan Karaosmanoğlu, Türk Ocakları Derneği ile buluştu

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’de ki Taksici esnafıyla buluştu. 16 Nisan Halk oylamasının öneminden bahsetti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk Ocakları Derneği Başkanı Yücel Alpay Demir, Hars Heyeti Başkanı Halil Özcan ve yönetim üyelerinin yanı sıra gençlerle bir araya geldi. Başkan Danışımanı Gültekin Görüm’ün de eşlik ettiği birlikte, dünya ve yerel konuların yanı sıra 16 Nisan halk oylaması hakkında görüş alışverişi de yapıldı.

“GENÇLER GELECEĞİMİZ VE GÖZÜMÜZÜN NURUDUR”

Gençlerin varlığı ile geleceğe yönelik güvenimiz ve umutlarımız artırıyor vurgusu yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi içerisinde seçilme yaşını 18 ‘e düşürülmüş olmasını da çok önemsiyorum. Gençlerimiz siyasette daha aktif ve ülkemiz istikrarı için alınacak kararlarda söz sahibi olmaları ve fikirlerini özgürce beyan etmeleri için fırsat verilmiştir. Çünkü sizler bizim geleceğimiz, gözümüzün nurusunuz” açıklamasını yaptı.

“GELİŞMENİN VE KALKINMANIN EN TEMEL SEBEBİ İSTİKRARDIR”

Ziyarette karşılık görüş alışverişi yapılmasıyla birlikte yerel konular ve Büyükşehir Yasasının kentlere olan katkısı da konuşulurken, gençlerden gelen fikirler ve görüşler de dikkatli bir şekilde dinlendi. Birliktelik sonrası düşüncelerini bir açıklama ile sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, “Gelişmenin ve büyümenin en temel sebebi istikrardır. Kocaeli’mize birçok yatırım kazandırdık ve kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bunların gerçekleşmesinde istikrarlı bir sürecin devam etmesi en önemli etkendir. Bu istikrarın devam etmemiz kazanımlarımızı önemli ölçüde arttıracaktır. Cumhurbaşkanlığı sistemi işte bu yüzden çok önemlidir” şeklinde konuştu.

“HALKIMIZ 16 NİSAN’DA GEREKEN DESTEĞİ VEREREK İSTİKRARIN YANINDA OLACAK”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ihtiyaç duyulma sebebi şimdiye kadar ülkemizde yaşanan iki başlılığın ortadan kaldırılmasıdır diyen Karaosmanoğlu açıklamasını şu şekilde tamamladı: “Bu iki başlılıktan dolayı birçok yatırım bürokratik etkilere maruz kalmış, gecikmeler yaşanmış veyahut projeler rafa kaldırılmıştır. Şimdi ise daha istikrarlı ve hızlı adımlarla ilerlemek için bu sistem hasıl olmuş ve halkımız 16 Nisan da gereken desteği vererek istikrarın yanında olacaktır. Gençlerin özverili çalışması yarınlarımıza umut olacaktır. Sizin emin adımlarla ilerlemeniz sadece ülkemiz için değil dünya Müslümanların da umudu olacaktır.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.