DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Safet Çelik internetin çocukların üzerindeki etkisini anlattı

Başkan Safet Çelik internetin çocukların üzerindeki etkisini anlattı
18.04.2017
945
A+
A-

Başkan Safet Çelik internetin çocukların üzerindeki etkisini anlattı

Gölcük Otantik Folklor ve Spor Kulübü Derneği ile Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik küçük çocuklarımıza sahip çıkmamız ve onların internet ve televizyondan nasıl örnek aldıklarını ve bunun gelecekte nasıl tehlikeler doğurucağı konusunda bir açıklamada bulundu.

“Bizler önlem almazsak geleceğimiz karanlıktır”

Gölcük Otantik Folklor ve Spor Kulübü Derneği ile Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, “Önce ülkemiz için geleceğimiz olan Barış ve istikrarın referandum sonrası kardeşlik içerisinde kültürlerimizin otantiğini bozmadan yaşanması dileğimiz. Dünyada yaşayan halklarımızın çoğunluğu barış istiyor. Gelecek nesillerimize nasıl dünya bırakmalıyız. Çocuklarımız internetin başında oyun oynarken insan nasıl öldürülür onu öğreniyor. Kardeşim sen para kazanacaksın diye çocuklara savaş eğitimini mi öğretiyorsun. Şimdiki yaşlarda ne öğrenirlerse gelecekte onu uygularlar. Bizler önlem almazsak geleceğimiz karanlıktır. Torunlarımıza barışı, kardeşliği öğretmezsek gelecekte bizler için dedeleri sadece uyumuşlar diyeceklerdir. Gelin bu barış rüzgarını sağlayalım ki geleceğimiz aydınlık olsun. Dünya barışı adına”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.