DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BÜTÜN İÇ VE DIŞ TEHDİTLER KARŞISINDA POLİS TEŞKİLATI EN BÜYÜK GÜVENCELERİMİZDEN BİRİDİR

BÜTÜN İÇ VE DIŞ TEHDİTLER KARŞISINDA POLİS TEŞKİLATI EN BÜYÜK GÜVENCELERİMİZDEN BİRİDİR

Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Personel Şube Müdürü Yıldırım Güler, Polis Memurları; Tuğçe Güngören, Mustafa Tekin, Şener Bayrak ve Gökhan Er  Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret ederek, çiçek takdiminde bulundular.

İl Emniyet Müdürü Necati Denizci’nin ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Kocaeli’mizin   asayiş, huzur ve güvenliği için emniyet teşkilatı olarak, Sayın Valimizin emir ve direktifleri doğrultusunda  hizmete devam ediyoruz. Bugünde bizleri makamında kabul eden Sayın Valimize, desteklerinden ve kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diyen Emniyet Müdürü Necati Denizci’nin konuşmalarının ardından Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yaptığı konuşmalarında; “İlk öncelikle Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyorum. Teşkilatın mensubu olarak, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin bekası ve devletimizin payidar olması uğruna hayatını feda eden aziz şehitlerimizi ve bir kez daha rahmetle anıyorum, kahraman gazilerimize de sağlık ve hayırlı ömürler diliyorum.

Türk Polisi, Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, hukukun çizdiği yetkilerle sorumlu ve insan haklarına saygılı bir bakışla milletinden aldığı güçle, milletin değerlerine bağlı ve milletiyle her konuda bütünleşmiş bir şekilde üstün bir görev ifa ediyor. Bu büyük devletin ve milletin sonsuza kadar olan yolculuğunda gelecek her yıla daha güçlü, daha gelişmiş bir Polis Teşkilatımızla erişeceğiz. Hem dünya çapında, hem de bölgesel ölçekte Türk polisi emniyet teşkilatı aynı zamanda uluslararası sınırları aşan suçlarla mücadele olmak üzere başta küresel terörizm, uyuşturucu mücadelesi ve dünyayı tehdit eden bütün güvenlik sorunlarında komşu ve diğer ülkelerin polis teşkilatıyla da çok başarılı bir iş birliği gerçekleştirilmektedir. İnterpol düzeyinde Türkiye emniyeti uluslararası suç mücadelesinde çok başarılı bir katkı ve çaba gerçekleştirmektedir. Bu yüzden her geçen gün Türk Polis teşkilatının yüksek teknoloji kullanımı, bilimsel gelişmeleri suç ve suçla mücadele yöntemlerinde kullanması, özellikle toplumun hassasiyetleri ve toplum ile bütünleşip, toplumun beklentileriyle uyumlu olarak sadece güvenlik hizmetlerinde değil, sosyal tüm alanda topluma ve milletine karşı sıcak bir el uzatması ve kaynaşması, bizim gururla izlediğimiz özellikleridir. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de hakka, hukuka, vicdana ve ahlaka dayalı bir hizmet vermenizden büyük bir mutluluk duyuyorum. Teşkilatımızın bütün mensuplarına hem teşekkür ediyor hem de başarılar diliyorum. Bu büyük devletin ve milletin geleceğe doğru yürüyüşünde bütün iç ve dış tehditler karşısında polis teşkilatı en büyük güvencelerimizden biridir. 15 Temmuz hain darbe kalkışması gecesinde de bu milletin dik duruşuna Türk polisi de aynı şekilde karşılık vermiş, milleti ile beraber omuz omuza o gece hain darbe niyetlerini püskürtmüştür.  İnşallah kararlılıkla Türk Emniyeti ve polis teşkilatıyla, tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de milletimizin emrinde olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumuzu belirtiyorum. Millete hizmet etmenin en büyük onur olduğunun, sorumluluk olduğunun altını çiziyorum. Onların dualarıyla ve destekleriyle her zaman Kocaeli’mizin her köşesinde huzur ve sükunun temsil edildiği; mal, can her türlü emniyetin tesis edildiği, huzur bozucu unsurlara, toplumu huzursuz eden bütün alt başlıklara karşı çok açık bir kararlılıkla mücadele ettiğimizi vatandaşlarımıza belirtmek istiyorum.” diyen Vali Güzeloğlu, tüm Polis teşkilatımızın 10 Nisan Polis Gününü kutlayarak, başarılar diledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.