DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÇAMÇUKUR MAHALLESİ ÇİM HALI SAHA TESİSLERİ AÇILDI

ÇAMÇUKUR MAHALLESİ ÇİM HALI SAHA TESİSLERİ AÇILDI

Çamçukur Mahallesi Çim Halı Saha Tesisleri açılışı gerçekleştirilerek, Sahanın anahtarı Muhtara teslim edildi.  Karamürsel Belediyesi tarafından yapılan Çamçukur Mahallesi Çim Halı Saha Tesisleri gerçekleştirilen tören ile açıldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın katılımları ile düzenlenen programa AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti SKM Başkanı Mecit Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Ihlamur, Çamçukur Mahalle Muhtarı Recep Vonal ve çok sayıda vatandaş katıldı. 25 metre uzunluğa ve 45 metre genişliğe sahip olan Halı sahanın açılışını gerçekleştirmek üzere Tesise gelen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Meşaleler ile karşılanarak sevgi ve ilgi seline maruz kaldı. Yapmış olduğu yatırımları her daim bir adım öteye taşımak düsturu ile çalışan Başkan Yıldırım, Çamçukur Mahallesine kazandırdığı çim halı saha, mahalle halkı tarafından coşku ve sevinç ile karşılanarak kendisine teşekkür edildi.
PROJERİN DEVAMI GELECEK Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım; ‘’ Çamçukur için yapılanlar bunlar ile sınırlı kalmayacaktır. Ben Karamürsel’İn Şehrül emini olarak her vatandaşımın kaliteli, hızlı ve güler yüzlü hizmet alabilmesi için 2004’ten beri görev yapmaktayım. Şuan buraya inmek için bulunan 4 metre genişliğinde, 80 metre uzunluğunda parke yolumuz da tamamlanmış durumdadır ve sahanın arka yolu olan inişte ise 3 metre genişliğinde 150 metre uzunluğunda da beton yol yapım çalışmaları en kısa sürede tamamlanacaktır. Sizler Karamürsel’e en yakın mahalle olup, Karamürsel’in adete huzura çıkan arka mahallesi olarak görev yapmaktasınız. Sizlerin muhafazakar yapısı, aramıza girmeye çalışan şer odakları, Fitneleri, Fesatlıkları hiçbir zaman göz önünde bulundurmadı, o yüzden Çamçukur’un bende ki yeri ayrıdır.  Evet hemşerilerim, sizler beni hiçbir zaman kırmadınız, sizler beni her zaman dinlediniz, şimdi önümüzde bir viraj daha var. Hepinizin çok iyi bildiği gibi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş üzere yapılacak olan Referandumun Arifesindeyiz. Değişecek olan Sistem değişikliği ve 18 Maddenin hepsini okuyup araştırdığınızı çok iyi bildiğim gibi kararınızın da EVET olduğunu biliyorum. Ama Çamçukur için sadece bu yetmez, komşularınızın, akrabalarınız, eşinizin ve dostunuzun kapılarını çalıp bildiklerinizi anlatmanız, Büyük Türkiye , Güçlü Türkiye için yapılacak olan Referandumda sizlerden en az % 90 oy beklediğimi de unutmayın. Çünkü Çamçukur’a bu yakışır’’ dedi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Halı Sahanın açılış kurdelesini keserek sahanın anahtarını Çamçukur Mahalle Muhtarı Recep Vonal’a verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.